Te követnéd a tömeget? Vagy nem?

Van két érdekes stratégia, amivel pénzt kereshetsz. Eldöntheted, hogy követed a tömeget, vagy azt mondod a legtöbb ember téved.
Nézd meg az alábbi kép jobb szélét. Ott látod, hogy a többség 71% arra tippel. hogy felfelé megy az árfolyam, míg 29% arra tippel, hogy csökken.

Te eldöntheted: ha úgy látod a tömeg jól látja az árfolyam mozgást, akkor a zöld FEL gombra kattintasz, ha úgy gondolod, hogy a többség úgyis hibázik, akkor a piros LE gombra ebben az esetben (Mivel kevesebb ember tippel árfolyam esésre a példánkban. Fordított esetben értelemszerűen meg kell cseréni.)
optionfairNyerj úgy pénzt, hogy eldöntöd követed a tömeget vagy nem. Ennyire egyszerű! Itt látod ki merre tippel. A példánkban 10 ezer Ft-ból máris 18300 Ft-ot csináltál 10-20 perc alatt, ha jól megtippelted az irányt. Egy tipp tőlünk: Azt mondják a tőzsdézők 70% általában rossz irányba kereskedik. (ez egy érdekes és hasznos adat, de van aki szerint a 90%-a rosszul tippeli)  Ez függ az időtávtól is.

Mi az a binárisopció? A bináris opció a tőzsdei kereskedés egyik eszköze. Itt könnyebb és egyszerűbb a kereskedés, mindenki megérti, és gyors profitot hozhat. Azért szeretik sokan a bináris opciót, mert könnyű elsajátítani  és használni, sőt a böngészőből elérhető. Ez nem egy kaszinó, mivel itt az árfolyamokra spekulálunk, tehát megismerve azokat, figyelve a híreket, máris a szerencsefaktor fölé kerekedhetünk. Ebből máris következik ez nem szerencsejáték!
Mennyivel érdemes elkezdni?
200 dolláros, azaz 44 ezer Ft minimum befizetéssel lehet elkezdeni, ez már elég arra, hogy beletanuljunk és profitot is elérjünk. (nem kell az egészet kockáztatni egy kereskedés alkalmával.)

Mennyi idő alatt kereshetsz pénzt?
Akár 10 perc alatt is. DE legyél óvatos, inkább türelmesen hosszabb időtávot állíts be.

Persze tőkéből lesz még több tőke. Minimum 44 ezer Ft-tal már neki is vághatsz a profit szerzéshez. Így a befizetés lesz már csak hátra. Alul nézd meg a példákat. Keress egy bináris opciós brókert, ahol tudsz kereskedni.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!