Teszteld le mennyire van benned a vállalkozói véna! Üzleti kvíz 2. rész

Dátum

Megosztás

Üzleti kvízt nehezebb készíteni, mint elsőre gondolnád. Nem, itt ne arra számíts, hogy valamilyen alapfogalomra kérdezünk rá. Ennél izgalmasabb lesz, de egyben nehezebb feladat is. Ki szeretnéd deríteni, hogy milyen határaid vannak az üzleti szemléletmódban? Már néhány kérdés után hallani fogom, ahogy kattognak a képernyő előtt az agytekervényeid. Akár nincs vállalkozásod, akár kezdő, akár haladó céged van bátran kattints. Ahogy látod ez már a második rész, az elsőt belinkeltem a kvíz végén, így érdemes végigkattintani.

Jó játékot! Kattints az alábbi gombra! Messengeren belül megnyíló kvízre számíts. Gomb után (mobilon) a megnyitás messengerben feliratra kattints).

Ha nem indul el a kvíz, akkor erre a feliratra kattints!

Tudom, ha nincs Messengered sajnos nem tudsz játszani, most chatboton belül oldottuk meg. Majd gondolkozunk másik megoldásban is.

Fotó: Envato license

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!