Több pénzt adott ki az ATM, mint amennyit fel akartak venni

Biztosan nem történt még Önnel olyan, hogy amikor bankautomatából vett fel pénzt, akkor többet adott ki. Maximum olyan történhet, hogy kevesebbet, mivel nincs annyi pénz az ATM-ben.

A Betfair fogadóiroda 10 ezer angol fontot, azaz közel 4 millió forintot adott ingyen a pénzfelvevőknek (elosztva). Persze ez nem nálunk, hanem Londonban történt. A Super Rich automata nem kért pin kódot, és közel 100-500 fontot adott az oda tévedőknek.

Forrás: mirror, betfair

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!