KezdőlapGazdaság és üzletTop 10 ország, ahová legtöbben utaznak a világban

Top 10 ország, ahová legtöbben utaznak a világban

-

2013-as évre is elkészítette a Word Tourism Organization, hogy melyek a leglátogatottabb országok. A legmeglepőbb adat, hogy 1 utazóra jut 11 munkahely, tehát az utazás munkahelyteremtő is. Az első statisztika amit érdemes megnézni, melyik országokból utaznak el a legtöbben, persze a vezető szerepet Kína tölti be, azután az USA, majd Németország következik.

turizmus_2014_

 

Persze a legérdekesebb a top 10 hely, ahová utaznak az emberek (2013-as évben):

10. Thaiföld 26,5 millió turista
9. Oroszország 28,4 millió
8. Egyesült Királyság 31,2 millió
7. Németország 31,5 millió
6. Törökország 37,8 millió
5. Olaszország 47,7 millió
4. Kína 55,7 millió
3. Spanyolország 60,7 millió
2. Amerikai Egyesült Államok 69,8 millió
1. Franciaország 84,7 millió turista

Az európai országokat tehát szeretik a turisták, igaz az orosz-ukrán konfliktus miatt vissza eshetnek ebben az évben ezek a számok.

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek