Úgy lehetsz autókereskedő, hogy nincsenek autóid. Autónként akár 150 000 Ft-ot kaphatsz

Autókereskedés indításán gondolkodtál? Akkor ez a lehetőség érdekelhet téged. Ami igazán érdekes, hogy az egész online történik, tehát 0 forint indulási költséged van, ha így akarsz pénzt szerezni. Na jó a befektetés valójában az időd lesz. Ezt kínálja egy új hazai autós oldal, akik már több mint 500 millió forint értékben adtak el autót, pedig még csak pár hónapja indultak. Na lássuk miről van szó, és természetesen jöjjön majd a Minneres megközelítés is.

Hogyan működik? Ki ez a cég?

A cég:WOOWW Cars pár hónapja indult startup. Európából importálnak autókat, illetve intézik a vásárlók hitelkérelmeit, hitelügyleteit is. Tehát a finanszírozásban is segítenek (lízing, tartósbérlet, hitel…). A vásárló kinézi az autót rendszeren belül, ami össze van kötve a mobil.de oldallal, majd a vásárlást a WOOWW Cars bonyolítja le, és a kinti árakat információkat szinkronizálja magyar jogszabályok szerint. Továbbá később a hazai autókereskedők is feltölthetik az autóikat (ez nem te vagy, de az ő eladásaikból is kaphatsz pénzt, ha rajtad keresztül történik).
A pénzszerzési lehetőség: A WOOWW Cars -hoz regisztrálhatnak úgy a felhasználók, hogy az oldal autókereskedői lesznek. Tehát, ha az ő megosztásaikon, linkjük által létrejön egy vásárlás, abból ők pénzt kapnak. Az oldalon keresztül úgy tudod megosztani az autóhirdetéseket, blogbejegyzéseket, autós híreket, hogy az arra kattintókat egy link segítségével követi az oldal és úgymond hozzád rögzíti. Ha ezután a te linkedről jövők valamelyike vásárol autót, akkor jutalékot kapsz.

Hogyan tudják, hogy én osztottam meg valamit az oldalról? Hogyan követik? Hogy lesz pénzem?

Ez már régóta jól működik az online világban. A linkekben lesz egy kód, amit a te megosztásodkor megjelenik és abból a rendszer tudja, hogy ő tőled jött. Tehát ha megosztasz egy blogcikket, autós hírt és utána megy rá az autóshirdetésekre és valamikor a közeljövőben vásárol, akkor kapsz pénzt. A rendszer megjegyzi.

Bejöhet-e nekik az üzlet, miért lehetnek sikeresek?

Gondolom mielőtt azt mondanád, hogy kipróbálod és több időt is feccölsz bele, először átgondolod, hogy a most frissen induló startup mennyire lesz sikeres. Az alapító már foglalkozott autókereskedéssel, így számára nem új a terep, ez is egy pozitívum. Viszont, ami engem meggyőzött, hogy pont olyan dolgot csinálnak, ami az affiliate marketing, csak ők egyből nagy értékű jutalékot kínálnak. Ez volt eddig a legnagyobb probléma az ilyen partner programoknál, hogy alacsony árú termékekből sokat kellett volna eladnod, hogy abból pénzed legyen. Itt viszont nagy értékű autókról beszélünk.

Mennyit kereshetek vele, érdemes belevágni?

Úgy gondolom ez kétféle embernek lesz jó:

  • Érdeklődik az autók iránt, néha-néha megoszt egy-egy posztot, autót a Facebook oldalán és keres vele egy kis pénzt. Évente +100000-300 000 Ft-ot keres. Nem rossz!
  • Ezzel igazán sok pénzt akar keresni és ráépít egy komplett eladói bizniszt. Valójában mindent megcsinálnak neki a WOOWW Cars-nál, neki csak az onlinenal kell foglalkoznia. Pont pár napja írtam egy posztot, hogy szolgáltatás dropshipping biznisz, hát ez pont olyan, amit leírtam ebben a cikkben: 166. üzleti ötlet – A vevőszállító, avagy giga jutalék ügyfélszerzésért
    Úgy igazán oda lehetne csapni! Közösségi oldalakon, vagy saját bloggal egy kis Facebook hirdetéssel egybekötve, online marketinggel. A többi autókereskedő is ezt csinálja, akik német importtal foglalkoznak. Gondolj bele helyetted mindent megcsinálnak a WOOWW-osok, nem kell irodát fenntartanod. Akár online és offline is tudod csinálni.
  • Ha magad alá hozol még autókereskedőt, akkor ő utánuk is kap pénzt, vagyis az ő eladásaik után.

Hajrá! Vágj bele! Kattints ide!

Köszi, hogy olvasol! Gyere vissza többször is! Sikeres 2020-at!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!