Ajándékozz olyat, ami hasznot termel és az inflációt is kiröhögi

Dátum

Megosztás

Az ünnepi időszakban is érdemes felnézned a MinnerAkadémiára, mert már ajándékba is vehetsz online üzleti képzést. Garantáljuk, hogy ez az ajándék nem végzi a szekrény mélyén, nem lesz továbbajándékozva vagy végzi szemétként az óceánban, és egy plázát sem kell végig caplatni, hogy beszerezd. Sokadik bögre vagy zokni helyett idén ajándékozz tudást! Méghozzá videós tudásanyagot, tehát a megajándékozott otthonról is tud tanulni, vagy ahonnan csak szeretne. Mutatjuk, hogyan! És ötleteket is adunk, hogy kinek milyen képzést javaslunk.

Ajándékötlet vállalkozóknak

A MinnerAkadémián vásárolva pár gombnyomással kerülhet tudás, üzleti információ a fa alá. De mit is kap az ajándékozottad, ha képzést veszel neki karácsonyra?

  • Digitális ajándékkártyát, amit távoli ismerőshöz akár e-mailben, vagy személyesen kinyomtatva adhatsz át. A dokumentumon található kóddal, vagy a QR kód beolvasásával váltható be az ajándékkártya, a képzés pedig azonnal nézhető!
  • Hozzáférést a választott kurzushoz – bárhonnan, bármikor. A tudásanyagot online videós formában éri majd el, a videókat interneten keresztül saját eszközén, saját tempójában nézheti, nincs időhöz kötve.
  • Örökös hozzáférés – az új anyagokhoz is. A kurzusainkat rendszeresen frissítjük, hogy mindig up-to-date információt tartalmazzanak. Ha az ajándékba adott képzés a jövőben megújul, természetesen az új videók is elérhetőek lesznek.
  • Kérdezési lehetőség, segítség az oktatótól. Senkit nem hagyunk hátra! A képzések “Beszélgetés” fülén tehetnek fel kérdéseket a hallgatók az oktatóknak.  

A MinnerAkadémia képzésnek jobban fog örülni a megajándékozottad, mint egy Netflix előfizetésnek, hiszen ahogy egy hallgató írta:

“Erre a képzésre jobban ráfüggtem mint a Trónok harcára.”

Így vehetsz tudásrészvényt ajándékba

Mutatjuk hova kattints, hogy néz ki az ajándékkártya, és hogyan fogja tudni beváltani a szerencsés megajándékozott.

Válaszd ki, melyik online képzés kerüljön a fa alá, és azon belül melyik ajánlatot szeretnéd megvásárolni. A csomagajánlatok is elérhetőek ajándékként! Ha választottál, a nagy piros „Megveszem most” gomb helyett kattints az alatta lévő feliratra: „Ajándékba adom” (a képen kékkel jelölve), majd menj végig a vásárlási folyamaton a szokásos módon.

Ha olyan képzést adnál ajándékba, amit te már megvettél, akkor nyisd meg a kurzust, és egyből a videó alatti sávban megtalálod az Ajándékba adom gombot:

A vásárlás után a köszönő oldalon azonnal, vagy később a MinnerAkadémia fiókodba bejelentkezve a „Rendelések” menüpontból tudod letölteni a PDF fájlt, azaz az ajándékkártyát a beváltáshoz szükséges kóddal. Így fog kinézni:

A megajándékozott a QR kód beolvasásával, vagy a https://minnerakademia.hu/gift oldalon az ajándék kód beírásával és egy MinnerAkadémia fiók regisztrációjával kap hozzáférést a képzéshez (ha korábban már regisztrált, akkor bejelentkezés után elegendő csak a kódot megadni):

A „Bevált” gombra kattintva pedig már nézhető is a videós tudásanyag – akár már a karácsonyi vacsora után. De nézzük is, kinek milyen kurzust ajánlunk!

Kinek keresel ajándékot? 

Kattints a kurzusok címére még több információért!

Kitörni vágyó multirabszolga

Mindenkinek van legalább egy ismerőse, aki szeretne kitörni a taposómalomból, és saját lábra állni. Talán már van is konkrét ötlete, de az is lehet, hogy eddig az inspiráció hiánya tartotta az alkalmazotti létben. A támogatásod mellett mi is lehetne jobb ajándék neki, mint egy induló vállalkozóknak szóló kurzus, ami végre elindítja az úton? 

Vállalkozó leszek! Kezdő vállalkozó kurzus

Kompakt, 2 órányi képzés, ami segít mielőbb megnyomni a start gombot! A megajándékozott elsajátítja belőle a vállalkozáshoz szükséges attitűdöt, felkészülten és átgondoltan tud majd belevágni a dédelgetett álom megvalósításába. Ha pedig még nincs ötlete, a képzésben a korábbi hallgatók beküldött ötleteit is elemzi Milán, ami biztosan beindítja majd a fogaskerekeket! 

Marketing stratégia képzés kezdőtől középhaladóig

A marketing alapok a legfontosabb készségei közé tartoznak a friss vállalkozóknak. Az átfogó marketing képzéssel a megajándékozott megszerezheti a legalapvetőbb marketing tudnivalókat, hogy a közösségi média jelenlét, hirdetések, márkaépítés és ügyfélszerzés ne okozzon neki nehézséget!

Webáruház indítás lépésről lépésre

Sokan álmodoznak saját webshop indításáról – ha a te szeretted is közéjük tartozik, akkor ezzel a képzéssel segítheted valóra váltani ezt az álmát. A kurzus átfogó képet ad a webáruház indítás lépéseiről, amelyet elfogyasztva a megajándékozott stratégiában látja majd az előtte álló feladatokat.

Egyéni vállalkozó, freelancer

Szabadúszó, egyéni vállalkozó barátoknak, családtagoknak még fontosabb a sales és marketing tudás, hogy a saját szolgáltatásukat el tudják adni! Lepd meg őket egy olyan online kurzussal, amiből azonnal használható, gyakorlatias tudást kapnak.

Marketing stratégia képzés kezdőtől középhaladóig

Szabadúszóként nem elég a szakterületeden profinak lenned, el is kell tudnod adni magad! A MinnerAkadémia átfogó marketing képzése kvázi alapmű a sikeres vállalkozáshoz, így ha a megajándékozott egyéni vállalkozó ismerős még nem egy marketing nindzsa, akkor a kurzus segítségével az lehet. 

Ügyfélszerző stratégiák B2B piacra (+pdf)

A letölthető útmutatóban 45 oldalon keresztül 22 értékesítési stratégiát mutatunk be, amik közül válogatva kiszámítható ügyfélszerző folyamatokat építhet ki freelancer ismerősöd, anélkül hogy Facebook csoportokban tukmálná bárkire a szolgáltatását. A PDF segédlet mellé videós magyarázat is tartozik. Ezt az ajándékot biztos, hogy rendszeresen fogja forgatni a megajándékozottad!

Webáruház tulajdonos, kereskedő

Neked is van webshopot üzemeltető ismerősöd, barátod? Ajándékozz neki üzleti képzést, hogy ne csak egy legyen a Magyarországon működő ~15 000 webáruház közül (Profitline, 2018). 

Kínai import, Alibaba kurzus

Ha Kínából szeretne importálni a megajándékozott, vagy gondot okoztak neki az eddigi rendelések, akkor mindenképp az átfogó kínai import online kurzus kerüljön a fa alá. 6+ óra tananyag, 8 letölthető fájl, közérthető videók és valós példák állnak majd a kedves ismerős rendelkezésére, amivel garantáltan sok fejfájástól óvhatod meg. 

Amazon A-tól Z-ig: FBA és FBM értékesítés kurzus

Az Amazon kurzust olyan kereskedők állították össze, akik maguk is aktívan üzletelnek az Amazonon. Hatalmas tapasztalati tudást osztanak meg a képzésben, hogy a hallgatóknak ne a saját hibáikból kelljen tanulniuk. Ha szeretted is kereskedő, és meghódítaná a nemzetközi piacokat is, akkor ajándékozd meg azzal a tudással, ami az Amazon kereskedők top 1%-ba repítheti (igen, magyar kft-vel is lehetséges)!

Webshop szövegírás csomagajánlat

A megajándékozott webáruházas ismerős igazi csináld magad módon, saját kezűleg készíti a vállalkozás Facebook posztjait, hírleveleit, termékleírásait? Az online kereskedelem kihívása, hogy a vásárló nem tudja megfogni, felpróbálni, megszagolni a terméket – csak szavakkal (és persze fotókkal) tudja értékesíteni a terméket, így nem árt, ha azoknak a mestere lesz! 

E-mail marketing mesterkurzus webshopoknak

2023-ban a következő szintre emelheti szeretted a webáruházát ezzel a tudásanyaggal, ami lépésről lépésre vezet végig a megtérülő e-mail automatizmusok beállításán. Technikai és tartalmi útmutatót is tartalmaz a képzés, így nemcsak az üdvözlő, kosárelhagyó vagy újravásároltató sorozatai konvertálhatnak majd 0-24-ben a megajándékozottadnak, de arra is ötleteket kap, milyen időszakos kampányokat és hírleveleket küldhet a vásárlóinak amik leiratkozás helyett vásárlásra ösztönöznek majd!

Cégvezető, menedzser

Felszabadult vezető: útmutató a hatékony delegáláshoz

Mi lenne szebb karácsonyi ajándék, mint az idő? A munkahelyi tűzoltásban lassan kiégő barátnak, vagy az irodából késő este hazaeső párodnak a delegálásról, hatékony vezetésről, meetingkultúráról, önjáró munkatárs ösztönzéséről szóló kurzust ajánljuk. 

Inspiráció ajándékba

Személyes üzleti tanácsadás, konzultáció

Személyes tanácsadást is adhatsz ám ajándékba! Iránymutatásra váró kezdőnek vagy a rutinos, de a következő szintlépéshez segítségre szoruló vállalkozónak egyaránt hasznára válhat a 2+1 órás konzultáció Mándó Milánnal. Eddig több, mint 600 vállalkozó élt már a lehetőséggel, és kapott tanácsot, ötleteket, és inspirációt ilyen formában. A visszajelzések szerint az ötletlavina garantált.

“Az oltással együtt kellene beadni minden vállalkozónak”

Valami mást keresel? Kattints és nézd meg a többi kurzust is a MinnerAkadémián!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!