Vállalkozás indítása alkalmazotti lét mellett, után: Mobil gőztisztítás

Dátum

Megosztás

A szemem láttára nőtt fel egy most már több száz milliós vállalkozás, és tudod mivel indult az alkalmazotti lét megszűnését követően? A tisztítás, gőztisztítás piacon kezdte megalapozni vállalkozói pályafutását. A Minneren Háromfai Balázs sztorijáról már lehet hallottál (bio mosószer), de most nem a kereskedelmi piacról lesz szó, amire most koncentrál, hanem még előtte autókozmetikával keresett annyi pénzt, hogy nemcsak megélt belőle, de még félre is tudott tenni, hogy különböző másik ötletekbe, vállalkozásokba vágjanak bele. Munka mellett kezdte, késő délutánonként és hétvégente dolgozott, hetente 200-300 ezer forintot tudott így keresni másodállású vállalkozóként. 3000 szórólappal kezdte reklámozni az autókozmetikáját, autótisztítóját, ami annyira jól sikerült, hogy folyamatosan tudta bővíteni a tisztításos vállalkozását, például erősebb porszívót, kárpittisztítót szerzett be. Sikerült több bérletet is eladni, így előre befolytak a bevételek, főállásban természetesen a fenti összeg többszöröse, hiszen akkor napi 8-10 óra áll rendelkezésre. Nézzük meg, hogy neked ez hogyan sikerülhet egy kulcsrakész megoldással!

A Prosis a partnerük a mobil gőztisztító vállalkozás elindításában. Nagy segítséget nyújtanak a profi, könnyen bővíthető mobil készülékeikkel, szolgáltatásaikkal, takarítás piacon szerzett tapasztalataikkal. Szárnyalhat a fantáziád, mert egészen sok területen tudod használni mobil gőztisztító gépeiket!

A jelenlegi piac igényli a rendszeres
tisztítást, takarítást, fertőtlenítést,

ezek a szavak most nagyon is felértékelődtek, ami egy vállalkozó számára azt jelenti, hogy élni kell a lehetőséggel. 

Mobil gőzmosó vállalkozás

A mobil gőzmosó vállalkozás lehetővé teszi, hogy az ügyfeleidhez kitelepüléssel történjen meg a takarítás, legyen szó irodáról, gyárról, lakásról, apartmanról, vagy akár közterületről, sőt akár balatoni vitorlásról. 

Gondolj bele, mennyi helyen vannak potenciális koszolódó, szóval tisztítást igénylő felületek: vendéglátás, ipar, tömegközlekedés, közterület, játszótér és még sorolhatnánk.

Nézzük először is a főbb fő indokokat, érveket a mobil gőztisztító vállalkozás indítása mellett:

  • Nem engedélyköteles tevékenység. Mivel a gőztisztítás során nem keletkezik szennyvíz, így a hagyományos vízmosókkal ellentétben, itt nem kell hosszadalmas bürokratikus köröket futnod. 
  • A fentiek miatt is gyorsan el tudod indítani a vállalkozást. 
  • Mobilitás, nincs helyhez kötve a vállalkozásod. Háromfai Balázs is azért tudott sikert elérni, mert a fogyasztók jobban preferálták, hogy a szolgáltató házhoz megy. 
  • A Prosis mobil gőztisztító berendezéseit úgy építették meg, hogy könnyen bővíthető legyen a szolgáltatásod. A klasszikus autótisztításhoz képest stabilabb, sokrétűbb szolgáltatást tudsz nyújtani. 

Hol tudod alkalmazni ezt a vállalkozást? Az alábbi infografika segít eligazodni a legfontosabb területeken, és megmutatja neked azt, hogy milyen irányba tudod bővíteni majd a vállalkozásodat:

Finanszírozás, mennyibe kerül, alapcsomag

A finanszírozásban a Prosis nagy segítségedre lesz. Lízinget is igénybe vehetsz és akár pályázatokat is. A cégnek több éves tapasztalata van már az ilyen típusú vállalkozások elindításában. 

A mobil tisztítással és alapvetően a gőzös technológiával akár 2 millió forintból saját magad ura lehetsz. Ez azt jelenti, hogyha finanszírozást teszel mellé, akkor 200-300 ezer Ft önerő mellett havi 19 000 Ft törlesztővel már ki is léptél az alkalmazotti létből.

És mi a garancia arra, hogy sikeres leszel? A Prosis a gőzgépek átadása mellett ingyenes, vagy akár részletes, több hetes betanítással támogat. Ezzel egybekötve, mosót üzemeltető szakemberek vesznek a szárnyuk alá és közösen alakíthatjátok ki az új mobil gőzös vállalkozásod. Üzleti tervvel támogatnak a megfelelő szolgáltatási ajánlatod kialakításában, a potenciális tisztítási területek megtalálásában, továbbá marketing stratégiával veheted át a saját független vállalkozásod.

A bevezetőben Balázs példáján keresztül láthattad, hogy kell megfelelő gyakorlat, tudás, hogy hatékonyan végezd a munkádat.

Az idő pénz.

Minden város és terület speciális, és egyedi, ugyanúgy, ahogy a gőztisztítók is, így azon kívül, hogy csak egy gépet vennél, a Prosistól szakmai tudást, piaci ismereteket is kapsz, akár 2 hét alatt.

A lehetőség adott, és hogy mekkora leszel, mint vállalkozó? 

A jövő technológiája, a vegyszermentes és környezettudatos tisztítási alternatíva garancia a folyamatos növekedési lehetőségre, így csak a kitartásod és a befektetett energiád függvénye, hogy egy gőzös mobil mosóból, akár több városban, vagy megyében, netán országosan is kitűnj és profitálj.

Gondold végig, ahogy a te városodban milyen területeket és felületeket tisztítanak! Szinte mindent ugye? Hogyan is tisztítják? A megszokott víz, vegyszer keverékével vagy csak vegyszerrel? A te mobil gőzmosó vállalkozásod le tudná váltani egy környezetbarát szolgáltatással és profitálhatnál belőle. És természetesen egyértelműven felmerül benned az is, hogy bizony

minden újra piszkos lesz.

Nincs más dolgod, mint felkeresni a forgalmazót, és a városodban körbenézni.

És miért nagy üzlet? Egy gőzös technológiával a vállalkozásodban 5-10%-os rezsi költséggel számolhatsz, ami töredék alapanyag költség tekintetében. És a hagyományos tisztítókhoz képest is töredék víz felhasználással dolgozhatsz bárhol, akár egy inverterrel az autódra csatlakoztatva.

Egy Katás vállalkozással kedvező feltételekkel indulhatsz egymagad, de akár 5-6 fős csapatot is kiszolgál egy Prosis gőzgép.

AMOLYAN COLUMBO-SAN: VAN ITT MÉG VALAMI!

A gőz technológia – a mai pandémiás helyzetben – vegyszermentes fertőtlenítést is jelenthet, aminek nem csak most van nagy kereslete, de lesz is a jövőben is! Erre építhetsz és egyes gőzmosókhoz tanúsítvánnyal is szolgáltathatsz az ügyfeleidnek.

Irány a Prosis! Keresd fel a céget a további részletekkel! 

Ehhez kapcsolódóan Háromfai Balázs tippje a számodra (bekezdésben írtam róla), amit egy korábbi podcastunkban említett, hogy az elején lehet, hogy kicsit hosszabb idő lesz a takarítás, de idővel begyakorolva, megismerve az eszközöket felére csökken majd a takarítás ideje, ami neked láthatóan több projektet is jelent, ez pedig így időarányosan több hasznot is! 

Cikk még ebben a témában: Takarító vállalkozás: Miért a gőz? Cseréld a hagyományos tisztítási alternatívákat gőzre

Kezdő vállalkozó vagy? Irány a Kezdő vállalkozók főoldala a Minneren belül, ahol összegyűjtöttük a számodra is hasznos cikkeket! Kattints ide!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!