1 millió forint egy-egy Instagram képért (bejegyzésért)? Neki már sikerült! Álom meló!

Danielle Bernstein még csak 22 éves, de már több százezer dollár keres fashion, divat blogjával, illetve a hozzá kapcsolódó Instagramjával. 992 000 követője van már instán, és a nagyobb márkák is szeretnek vele reklámozni. 5-15000 dollárt is fizetnek a ruhamárkák csak azért, hogy egy képet feltegyen az Instagramjára. Ide kattintva eléred az Instagramját, ide kattintva pedig a blogját.

Az instagramot már felfedezték a divatcégek, 2015-ben már közel 1 milliárd dollárt költenek el hasonló szponzorációkra.  Itthon is már mozgolódás figyelhető meg. Persze van olyan cég, aki csak termékeket küld, de ezen kell túllépni, és felvenni velük a kapcsolatot, hogy fizessenek is. Igaz, sok ingyen ruhát is szerezhet így a blogger.

Nem is olyan régen kapcsolatba kerültem itthon is ezen a területen működő bloggal, igaz azt többen írják. A 11ground.com-ot magyarok működtetik, 6 fiatal csajszi (+ van egy fotósuk, ő férfi). Először csak fashion blogként indultak, de most már gastro, home, DIY és sport területén is tevékenykednek.

Ezekhez szorosan kapcsolódik a Minner 25. vállalkozás ötlete: 25. ötlet: DIY blog, vagyis csináld magad blog vagy weboldal (portál) indítása, készítése

A piacon még van hely, sőt férfi fashion site nincs. Én inkább az eleganciát céloznám meg, öltönyökről…írnék, meg könnyed átlagos ruhákról. Már az elején megkeresném mondjuk az Elite Fashion-t, és felvázolnám neki, mennyit kell adnia, hogy több követőm, olvasóm legyen, költsünk arra, és közben maradjon nálam is pénz. Ez egy extra ötlet a vállalkozási ötletekhez. Olvasd el a többit. 

Persze ugyanezt női fashion, vagy DIY blogban is meg lehet tenni, sőt hely is van még a piacon. Hajrá!

Ez a cikk kifejezetten tetszik a 11ground-tól: Fashion Business – Magyarországon szerintem alapvető nehézségnek számít bármiből is megélni, nem, hogy egy olyan dologból, amit szerelemből csinál az ember….


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Forrás: Harpersbazaar

 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!