1 millió forint egy-egy Instagram képért (bejegyzésért)? Neki már sikerült! Álom meló!

Danielle Bernstein még csak 22 éves, de már több százezer dollár keres fashion, divat blogjával, illetve a hozzá kapcsolódó Instagramjával. 992 000 követője van már instán, és a nagyobb márkák is szeretnek vele reklámozni. 5-15000 dollárt is fizetnek a ruhamárkák csak azért, hogy egy képet feltegyen az Instagramjára. Ide kattintva eléred az Instagramját, ide kattintva pedig a blogját.

Az instagramot már felfedezték a divatcégek, 2015-ben már közel 1 milliárd dollárt költenek el hasonló szponzorációkra.  Itthon is már mozgolódás figyelhető meg. Persze van olyan cég, aki csak termékeket küld, de ezen kell túllépni, és felvenni velük a kapcsolatot, hogy fizessenek is. Igaz, sok ingyen ruhát is szerezhet így a blogger.

Nem is olyan régen kapcsolatba kerültem itthon is ezen a területen működő bloggal, igaz azt többen írják. A 11ground.com-ot magyarok működtetik, 6 fiatal csajszi (+ van egy fotósuk, ő férfi). Először csak fashion blogként indultak, de most már gastro, home, DIY és sport területén is tevékenykednek.

Ezekhez szorosan kapcsolódik a Minner 25. vállalkozás ötlete: 25. ötlet: DIY blog, vagyis csináld magad blog vagy weboldal (portál) indítása, készítése

A piacon még van hely, sőt férfi fashion site nincs. Én inkább az eleganciát céloznám meg, öltönyökről…írnék, meg könnyed átlagos ruhákról. Már az elején megkeresném mondjuk az Elite Fashion-t, és felvázolnám neki, mennyit kell adnia, hogy több követőm, olvasóm legyen, költsünk arra, és közben maradjon nálam is pénz. Ez egy extra ötlet a vállalkozási ötletekhez. Olvasd el a többit. 

Persze ugyanezt női fashion, vagy DIY blogban is meg lehet tenni, sőt hely is van még a piacon. Hajrá!

Ez a cikk kifejezetten tetszik a 11ground-tól: Fashion Business – Magyarországon szerintem alapvető nehézségnek számít bármiből is megélni, nem, hogy egy olyan dologból, amit szerelemből csinál az ember….

[adrotate banner=”5″]

 

Forrás: Harpersbazaar

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!