10 kreatív porszívó reklám

Mikor vesz valaki porszívót? Nem gondolom, hogy az impulzusvásárlás közé tartozna, vagyis csak akkor veszünk, ha éppen szükség van rá, elromlott a régi… Ezért a porszívó gyártóknak is olyan reklámokat kell kreálniuk, ami mélyebben elraktározódik bennünk, és amikor eljutunk a vásárlási szándékhoz, akkor az ő termékükre gondoljunk. A porszivo-porzsak.blog.hu -n közzétett, összegyűjtött reklámokból szemezgettünk.

1.

vacuum-cleaners-mona-lisa-small-41455

2.

porszivo2

3.

porszivo3

4.

porszivo4

A további ötletes reklámokért kattints ide, a porszivo-porzsak.blog.hu -ra, még további 6 reklámot láthatsz.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!