KezdőlapGazdaság és üzlet110 éves elektromos autó áron alul eladó

110 éves elektromos autó áron alul eladó

-

Emlékszel még az előző, jövőbe tekintő cikkemre? Ez a címe: 10 éven belül használni fogok önvezető autót? Mikor lesz a következő ipari forradalom? Vagy más lesz a neve? A cikkben leírtam, hogy nem várhatunk nagyobb ugrást, esetleges új ipari forradalmat az elkövetkező 10-20 évben. Amikor megláttam az 1905-ös WOODS ELECTRIC QUEENS VICTORIA BROUGHAM -t az egyik aukciós ház weboldalán, akkor ez a cikk jutott eszembe.

Az aukcióra bocsátott autó az utolsó fellelhető darab, sőt még működőképes. Egy feltöltéssel 80 kilométerre lehet eljutni az autóval, és 30 km/h-ás sebességre képes. Az autó az elsők között volt, ami elektromos meghajtással működött. Limitált darabszámban is készült, így a közel 27 millió forintos ára alacsonynak is mondható. 2010-ben még csak 21 millió forintért cserélt gazdát.

Ugye milyen furcsa? 110 éve is már elektromos autóval lehetett közlekedni? Érdemes elolvasni a Tesla Motors cikket is. De előbb nézd meg az 1905-ös autóról a képeket:

elektromos auto woods electric queen2 (1) elektromos auto woods electric queen3 (1) elektromos auto woods electric queen4 (1)

Forrás: Bonhams

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek