110 éves elektromos autó áron alul eladó

Emlékszel még az előző, jövőbe tekintő cikkemre? Ez a címe: 10 éven belül használni fogok önvezető autót? Mikor lesz a következő ipari forradalom? Vagy más lesz a neve? A cikkben leírtam, hogy nem várhatunk nagyobb ugrást, esetleges új ipari forradalmat az elkövetkező 10-20 évben. Amikor megláttam az 1905-ös WOODS ELECTRIC QUEENS VICTORIA BROUGHAM -t az egyik aukciós ház weboldalán, akkor ez a cikk jutott eszembe.

Az aukcióra bocsátott autó az utolsó fellelhető darab, sőt még működőképes. Egy feltöltéssel 80 kilométerre lehet eljutni az autóval, és 30 km/h-ás sebességre képes. Az autó az elsők között volt, ami elektromos meghajtással működött. Limitált darabszámban is készült, így a közel 27 millió forintos ára alacsonynak is mondható. 2010-ben még csak 21 millió forintért cserélt gazdát.

Ugye milyen furcsa? 110 éve is már elektromos autóval lehetett közlekedni? Érdemes elolvasni a Tesla Motors cikket is. De előbb nézd meg az 1905-ös autóról a képeket:

elektromos auto woods electric queen2 (1) elektromos auto woods electric queen3 (1) elektromos auto woods electric queen4 (1)

Forrás: Bonhams

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!