24 óra alatt 3D nyomtatóval 10 házat készített egy kínai cég

A kinai WinSun Decoration Design Engineering Co. újrahasznosított építőipari anyagokból nyomtatott házat. Olvashattátok már a minneren mennyi területen használhatóak a 3D nyomtatók. Ez a cég a ház egyes darabjait külön külön kinyomtatta, majd összerakta. 4800 dollárba (mai árfolyamon 1 millió 65 ezer Ft) került így egy ház felépítése. Méretek: 500 méter hosszú, 33 méter széles, és 20 méter magas. A projektről készített képeket alul nézheted meg. 

3dhazcnn

[sam_ad id=”74″ codes=”true”]
Hirdetés
3dhaz6

3dhaz53dhaz43dhaz33dhaz2

3dhaz1

 

3dhaz7
3ders.com

 Látogass fel a Minner.hu-ra és merülj el a 3D nyomtatás technológiában. Lájkold a minner.hu facebook lapját és követheted az eseményeket!

Cikkajánló:
Szuperhős figura a te, vagy ismerősöd arcával? Menő?
Így nyomtasd ki magad, házikedvenced, párod, hozzátartozód 3D-s figuraként
Itt az első étel nyomtató gép
Karácsonyi ajándék ötletek 3D nyomtatóval

 


[sam_ad id=”78″ codes=”true”]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!