24 óra alatt 3D nyomtatóval 10 házat készített egy kínai cég

A kinai WinSun Decoration Design Engineering Co. újrahasznosított építőipari anyagokból nyomtatott házat. Olvashattátok már a minneren mennyi területen használhatóak a 3D nyomtatók. Ez a cég a ház egyes darabjait külön külön kinyomtatta, majd összerakta. 4800 dollárba (mai árfolyamon 1 millió 65 ezer Ft) került így egy ház felépítése. Méretek: 500 méter hosszú, 33 méter széles, és 20 méter magas. A projektről készített képeket alul nézheted meg. 

3dhazcnn

[sam_ad id=”74″ codes=”true”]
Hirdetés
3dhaz6

3dhaz53dhaz43dhaz33dhaz2

3dhaz1

 

3dhaz7
3ders.com

 Látogass fel a Minner.hu-ra és merülj el a 3D nyomtatás technológiában. Lájkold a minner.hu facebook lapját és követheted az eseményeket!

Cikkajánló:
Szuperhős figura a te, vagy ismerősöd arcával? Menő?
Így nyomtasd ki magad, házikedvenced, párod, hozzátartozód 3D-s figuraként
Itt az első étel nyomtató gép
Karácsonyi ajándék ötletek 3D nyomtatóval

 


[sam_ad id=”78″ codes=”true”]

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!