3 + 1 reakció, amikor kiderül, hogy jutalékért kell dolgoznod

Sokan vannak úgy, hogy az állásinterjú/új üzlet elolvasása közben látják, hogy az adott munka/üzlet  jutalékos. Lehet, hogy el se megy az illető. Ha mégis, feszülten érzi magát…. Szemléltetni szeretnénk, milyen reakciókat válthat ki az emberekből a jutalékos munkára való jelentkezés, vagy állásinterjú. Nagyon sokan vannak, akik nem szeretik ezeket az állásokat, nem szeretnének jutalékért dolgozni, nézzük, ők mit reagálnak rá:

1. Egy olyan állasajánlatot olvasol, amiben csak a végén derül ki, hogy jutalékos dologról van szó
trollface
2. Ilyen, amikor már ott vagy a folyosón az állásinterjúra várva, majd rájössz, ez jutalékos munka, te pedig ezt nem szereted.

mem_allasinterju

3. Ilyen amikor az interjú közben derül ki, hogy itt bizony jutalékért kell dolgozni

jutalek_normalis

+ 1  Így érzed magad, amikor dolgozol naponta pár órát és havonta 500 ezer Ft jutalékot viszel haza:
challenge accpeted

Hát igen, mert attól, hogy sokan nem szeretik az ilyen munkát, a jutalékos munkából lehet a legrövidebb idő alatt a legtöbb pénzt hazavinni. Aki elkezd benne normálisan dolgozni, nem csalódhat, és havonta több százezer forintot haza is vihet. Sőt, jobban megtanulsz jól kommunikálni és még a füvet* is eladod a legelőn. Te is meg tudod csinálni!

Nézd át a HotForex partneri ajánlatát, ahol neked ügyfeleket kell felhajtanod, és ezért jutalékot kapsz. Nemcsak egy próbát ér meg, hanem aki komolyan foglalkozik vele, akár már az elejétől fogva több ezer eurót kereshet havonta. Minden csak rajtad múlik. Hogyan kezdj neki? Erre is van megoldás a Minneren!

Indíts vállalkozást: 137. ötlet – újhullámú pénzügyi tanácsadó, bróker

*az a fű, amit az állatok megesznek, legelnek (a félreértések kedvéért)

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)