Nevezz tőzsde versenyekre, és keress valódi pénzt!

A tőzsde versenyek minimálisan különböznek a valós, éles kereskedéstől. Versenyzés közben kicsit bátrabban kell kereskednünk, hogy megfogjuk valamelyik dobogós helyet, és természetesen a szerencse is jó ha mellénk áll. Utóbbi itt még fontosabb lehet. Szerencsére a brókercégek kedveznek nekünk, és több ilyen tőzsde versenyt is szerveznek. Lehetőség van demo, vagyis játékpénzes versenyre is nevezni, ahol valós pénzt lehet nyerni. Van olyan megmérettetés, ahol valós pénzzel nevezel, és ott már óriási összegeket lehet nyerni.

Ezek a versenyek azért hasznosak, mert még jobban be tudod gyakorolni a kereskedést, megláthatod milyen bátor vagy, és közben kialakíthatod saját stratégiád.

Nézz rá a HotForex tőzsde versenyeire, kattints ide!
Van lehetőség demo versenyre is, de például a 250 dolláros nevezésű versenyen az első helyezett 1,4 millió forintot nyer (ez éppen futó verseny). A demo verseny minden hónapban van, ott a nyeremények:
1. díj: $2,000 – átváltva 560 000 forint
2. díj  $1,000 – átváltva 280 000 forint
3. díj  $500 – átváltva 140 000 forint.
Ezért már megéri nevezni. Igaz? Próbáld ki magad most! Kattints ide! 

Egy kis segítség a versenyzéshez

A kereskedés majd a MetaTrader4 nevű szoftveren fog történni. A program letöltési linkjét emailben is megkapod a számla nyitása után, a belépési adatokat is itt kapod meg, ami neked az emailből kell: account number és trader’s password. Ezzel tudsz belépni majd a MetatTrader 4 kereskedő szoftverbe. Hidd el, könnyű használni.

10 000 dollárnál, ha akarsz néhány próba kereskedést, akkor 0.01 kötési egységgel vegyél (buy), vagy adjál el (sell) pl. EURUSD devizapárt. Így pár dollárt mozog csak a számlád, de ki tudod próbálni. Aztán indulhat a verseny!

Van egy régi 2008-as Tudományos Diákköri dolgozatom  a tőzsdéről, sok nyelvtani hibával (alig 38 oldal, sok képpel), de ebből sokat tudsz már tanulni, megismerni a tőzsdézést. Kattints ide a letöltéshez!

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:
Ezt kell tudnod első körben a robot kereskedésről, automatizált tőzsdéről
5 mobilapplikáció tőzsdézőknek

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!