Miért használjunk kereskedési szignálokat, mások tippjeit tőzsdei kereskedésed során?

A szignálok hatékony, és fontos eszközei lehetnek a kereskedésnek, nagy segítséget nyújtanak a Forex és a CFD kereskedésben egyaránt. A szignálok felfelé és lefelé mutató nyíllal jelzik a piac aktuális tendenciáját, ezzel segítve a kereskedő döntéseit. Ennek egy komolyabb változata, amikor az előfizető bizonyos időközönként konkrét kereskedési adatokat, elemzéseket kap. Az adatközlés módszere nincs kőbe vésve: történhet ez akár egy webkonferencia keretén belül, mint ahogy SMS és e-mail üzenet formájában. A lényeg, hogy az adatok gyorsan jussanak el az ügyfélhez. Ilyen szolgáltató a TradingBud is, melynek célja a kezdő és haladó kereskedők sikerének növelése.

Előnyök, hátrányok:

Előnye, hogy mivel az információkat szakmailag képzett, nagy tapasztalattal rendelkező kereskedőktől kapjuk, ezért ez a módszer a megbízhatóság mellett alkalmas arra is, hogy trükköket, ötleteket lessünk el, tanuljunk, fejlődjünk. Eleinte csak másoljuk mások kereskedését, később már észre sem vesszük, de beépíthetjük saját ötleteinket, stratégiánkat, így téve szert saját gyakorlatra, stílusra.

Mint minden technikának, ennek is megvannak a maga korlátai. Az éremnek is két oldala van, így sokaknál pont az ellenkező hatást érheti el ez a kereskedési forma: lustává, kényelmessé válhatunk általa, megrekedve így a kezdők szintjén – de sikeres kereskedőként! Fontos az is, hogy olyan szolgáltatót válasszunk, akinek a megbízhatósága, és nem a hangja nagy. A TradingBud a kereskedési szignálok mellett több prémium szolgáltatással is rendelkezik, mint például a COT, vagy a Premium Cashback. Ezekről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Ha az ösztöneink mást súgnak, ne hagyatkozzunk kizárólag a kapott adatokra, gondoljunk rá úgy, mint egy világítótoronyra, mely irányt mutat, ha épp tanácstalanok vagyunk. Ezek az adatok abba engednek bepillantást, „hogyan csinálják a nagyok”, de néha ők is tévedhetnek. Ha nem csak követjük a kapott adatokat és másoljuk a kereskedéseket, hanem elemezzük, értelmezzük is őket, akkor idővel sikeres kereskedő válhat belőlünk. Hosszú távon ez a kereskedési szignálok értelme.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)