Ha a veszteséged csak egy kis részét oktatásra költötted volna, előrébb lennél a tőzsdén

“Aki úgy gondolja, hogy a tanulás drága, próbálja ki, milyen a tudatlanság.”

Benjamin Franklin

Gyakran hallani, hogy a tanulópénzt meg kell fizetni a tőzsdén. Hallottál már erről? Gondolom igen. Te veszítettél már több százalékot (több százezer forintot) éves szinten? Természetesen előfordul, a piac folyton mozog, így lehet veszteségünk is. Szerinted elcsépelt (közhely) azt mondani, hogy a tőzsdei kereskedés is egy szakma?

Több ezer óra kell, hogy helyt tudj állni a tőzsdén?
Mennyien foglalkoznak vele (azaz aktívan tőzsdéznek, nagy összegben is), pedig akár több ezer óra is kell ahhoz, hogy elsajátítsd úgy, hogy profi legyél és felkészült minden (a legtöbb) mozgásra, szituációra. Ahogy fenn is utaltunk rá, sajnos elkerülhetetlen a tanulópénz megfizetése is, sőt a későbbi bukó tradek is. Ezt az összeget viszont lehet mérsékelni, ebben segítenek a különböző tanfolyamok. Tudnod kell, hogy a legtöbb (általános) tanfolyam az alap tőzsde oktatáson túl már nem tud neked sokat adni (van megoldás). Ha a veszteséged csak egy kis részét oktatásra költötted volna, előrébb lennél a tőzsdén.

Tanuld azt, amit csak kevesen tudnak, és használnak
A tőzsdén nem mindig kell a tömeg után menni. Ezért is jó választás az opciós kereskedés, mivel ezt kevesen használják. Igaz, hogy elsőre bonyolultnak tűnhet, később viszont (amikor megismered, megtanulod) rájössz, hogy megéri vele foglalkozni. 5-6%-ot az OTP Bank árfolyama elmozdul egy-egy héten, igaz? A legtöbb hazai befektető szeret OTP részvénnyel kereskedni. Mivel te is így el tudod képzelni, így most ezt a példát hozom. Mit tennél, ha egy részvényvásárlás után az árfolyama 6%-ot esne? Pánikolnál? Gondolom nem, hisz az még nem akkora esés, hogy kivedd a részvényből a pénzed. Így le se zárnád a pozíciót, de ott lenne benned az, hogy a több százezer forint mínusz nem valami jó érzés.

6%-nyi tőkéért már színvonalas oktatást kapsz
Egy átlagos befektetési tőke 6%-áért már olyan speciális oktatást kaphatsz, melynek segítségével sokkal eredményesebben és több tudással tudsz részt venni a tőzsdei kereskedésben.

Erre jó példa az OpcioGuru oktatása.

  • Nem a hagyományos kereskedést oktatják, hanem az opciózást.
  • A tanfolyam díján megspórolod a későbbi veszteségeid, mivel már felkészülten mész a piacra.
  • Használd azt, amit csak a profi befektetők használnak!

Jelentkezz a 3 hónapos Opciós Távoktatás sorozatra most, és lépj ki felkészülten a tőzsdeparkettre! Az alábbi ábrán azt is láthatod, hogyan tanulhatsz meg opciókkal kereskedni.

Opciós Távoktatás lépései
Opciós Távoktatás lépései

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)