3-ból 1 ember éjszaka is ellenőrzi a mobilját

Te ellenőrizni szoktad a mobilodat az éjszaka közepén? Esetleg visszaírsz chaten, válaszolsz emailekre? A Deloitte vizsgálata kimutatta, hogy minél fiatalabb valaki, annál nagyobb az esély, hogy éjszaka is ellenőrzi a mobilját.

A 18-24 év közötti fiatalok 50%-a ellenőrzi éjszaka is a mobilját (23:00- 05:00 időszakban). Ezek megdöbbentő adatok, főleg azért is, mert ez rossz hatással lehet az alvásra. A statisztika azt is kimutatta, hogy a legtöbbünknek az ébredéstől számítottott 15 percen belül az első dolgunk a mobilunkat lecsekkolni.

screen-shot-2016-09-26-at-08-12-06

Fotó: Wikipédia
Forrás: BusinessInsider

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!