KezdőlapGazdaság és üzlet3D nyomtatóval rendelkező iskolák, magánszemélyek, cégek listája (+térkép)

3D nyomtatóval rendelkező iskolák, magánszemélyek, cégek listája (+térkép)

-

Nem mondom azt, hogy hirtelen rohanjátok meg azokat az iskolákat, ahol van 3D nyomtató. Főleg azért nem, mert valószínű, hogy az csak a diákoknak van fenntartva, de azt is tudom, hogy sok helyen kihasználatlanul áll a sarokban. Na szóval itt egy klassz térkép, ahol azokat az iskolákat látod, ahol van 3D nyomtató. Alatta pedig azt olvashatod, hogy hol tudsz egyáltalán Magyarországon nyomtatni (cégeknél, magánszemélyeknél), gyorsan és egyszerűen.

A 3Dhubs.com weboldal egy profi megoldást ad a kezünkbe. A közelünkben található 3D nyomtatókról kaphatunk bővebb információt. Még az adot tárgy adatait is be tudjuk táplálni, állítani (méret, anyag…) és máris kiválaszthatjuk a hozzánk legközelebb eső 3D nyomtató üzletet (vagy személyt), összepárosít tehát olyannal, akinek van megfelelő nyomtatója. Igen, ide elvileg könnyen beregisztrálhat bárki, akinek van ilyen készüléke és “bérnyomtatással foglalkozik”

3dhubs1 3dhubs2

Ehhez kapcsolódó 3D nyomtatós vállalkozás ötletek:
Többen foglalkoznak itthon 3D nyomtatással, mint azt te gondolnád! Hol tudok 3D nyomtatni?
Indíts vállalkozást: 85. ötlet – 3D nyomtató javítás, értékesítés
Indíts vállalkozást 42. ötlet – Webshop 3D nyomtatós tárgyaknak
Indíts vállalkozást: 37. ötlet – Reklámajándék 3D nyomtatóval

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek