4 napos munkahét van egy magyar cégnél már 2 éve – Lett eredménye

Te örülnél, ha csak 4 napot kellene dolgoznod egy héten? Egy magyar cég megcsinálta, bár kicsit máshogy értelmezik, ahogy azt te magad tennéd. Ne is menjünk ennyire előre. A Minneren pont nemrég írtam arról, hogy a világ egyik leggazdagabb embere 3 napos munkahetet javasol. Vagyis kb. heti 24 órát kellene dolgoznod egy héten. Erről ide kattintva olvashatsz. A magyar cég viszont kicsit más irányból közelítette meg a dolgot. Ő azt mondta, maradjon a 8 óra, de a hét első 4 napján a pénteki napot ledolgozzák a munkások.

Tehát napi 10 óra 4 napon keresztül, és a péntek szabad. Reggel 1 órával előbb kezdenek, délután 1 órával tovább maradnak. A munkásoknak nagyon tetszik a megoldás, melyet az igen érdekes nevű Nyakigláb Kft. vezetett be 2 évvel ezelőtt. A munkások így pénteken el tudják intézni ügyes-bajos dolgaikat (bank, hivatal, orvos….). A tapasztalat az, hogy sokkal kipihentebbek a munkávallalók, sőt eredményesebbek is. Erről bővebben a NOL cikkében olvashatsz.

Forrás: NOL

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!