46,5 millió dollárt fizettek ezért a festményért?! (12,7 milliárd forint)

A képen látható festményért a New York-i Sotheby árverésen 46,5 millió dollárt fizettek. A művész Mark Rothko, festményét 1954-ben alkotta.  Persze a művésznek több hasonló képe is volt. Nem vagyok nagy művészet rajongó (azért valamennyire figyelemmel kísérem), de mindig picit furcsán nézek ilyenkor, hogy ennyi pénzt adnak az ilyen festményekért.

Megnézve az aukicós ház többi kikiáltott festményét úgy érzem hamarosan én is neki állok festeni. Persze először belevetem magam a tanulásba.

Szerinted? Kommenteld a Facebookon a posztot, kíváncsi vagyok mit gondolsz erről. Túloznak? Vagy jó biznisz.

Forrás: Sotheby

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!