5 cikk, ami motiválni fog vállalkozóként

Nehéz követni a Minner cikkek gyors tempóját? Nincs időd mindenre rákeresni? Segítek neked ezzel a cikkel. Kell egy kis motiváció? Azt szokták mondani az olvasóim, hogy a Minner alapból motiválja őket, a cikkek, a lelkesedésem, a Facebook tartalmak, a cikkek… Most összeszedtem azokat a tartalmakat, amik még jobban kapcsolódnak a motivációhoz. Az elsőként belinkelt cikket javaslom a legfőképpen, hogy elolvasd.

1.- Így tartsd fenn a motivációd, lelkesedésed vállalkozóként, alkalmazottként
Ha gyakorlati tippekre vágysz, amit akár már ma, vagy holnap is hasznosítani tudsz, akkor a fenti belinkelt cikk neked szól.

2. – 5 motivációs videó, amit látnod kell
N
em azért készült a fenti videós cikk, hogy mindennap ezzel kelj. Hanem időnként érdemes ilyen videókat nézni/hallgatni. Próbáld ki!

3.  Már minden adott ahhoz, hogy szabadon dolgozhass, és brutál sokat keress. Ezt a listát nézd!
Ez a cikk egy igazi inspirációs és ötlet bomba.

4. Steve Jobs avatási beszédét láttad már? Ne hagyd ki! Ha láttad, nézd meg újra! Kattints!
Jobs évek óta motiválja ezzel a videóval a vállalkozókat, startuppereket.

5.  Így tudsz házat és autót venni 5 éven belül! – Egy ázsiai (dollár) milliárdos receptje
Ez a kis recept segíthet neked is.

+1. A következő FB posztot mindig megnyitom, ha éppen nincs motivációm:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!