5 innovatív fejlesztés, ami megkönnyítheti az életünket – videó

Vannak olyan fejlesztések, amik azért nem terjednek el, mert kevés a fejlesztők tőkéje ahhoz, hogy tovább vigyék az ötletüket. Pedig néha zseniális ötletek születnek, ami akár egy újfajta megközlítése is lehet az adott technológiának…

Oké, pont egyet találtam, amit már értékesítenek is. 49 dollárért bármilyen laptopból érintő képernyőset varázsol egy kis kütyü, aminek a neve Airbar. Itt meg is tudod rendelni: www.air.bar/ (Ingyen reklám a cégnek, de annyira zseniális, hogy érdemes kipróbálni, én is gondolkodom a megrendelésén.)

Előzőhöz hasonló megoldás itt:

Ez a spray elpusztíthatatlanná tesz tárgyakat, vagyis az anyag, amit kifúj:

Ezt a kis kártyát McGyver is megirigyelné:

6. konyhai kütyü, ezeket még meg is tudod vásárolni. Nekem a sörös tetszik a legjobban

A környezetbarát biciklis sisak megvédi a viselőjét egy baleset esetén.

Főleg túristáknak jó lehet majd, ha elterjed. A Mol Bubi állomásokhoz el is tudnám képzelni. Te?

Kiemelt kép: Airbar

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!