KezdőlapGazdaság és üzlet73 millióan voltak kíváncsiak arra, milyen színű ez a ruha

73 millióan voltak kíváncsiak arra, milyen színű ez a ruha

-

A múlt héten az online sajtót a képen szereplő ruha tartotta lázban, illetve a felhasználók is aktívan részt vettek a hír terjedésében. A Tumblr mikroblogra feltöltött tartalmat 73 millióan látták már, derül ki a Tumblr statisztikájából .

Az eredeti poszt itt található, a hölgy arra volt kíváncsi, hogy ki milyen színűnek látja a ruhát, fehér és arany, vagy kék és fekete. A lavina el is indult, és mindenki leírta a véleményét, csak a Tumblr-ön 483 000 reakció érkezett rá, sőt 5000-nél is több üzenetet kapott a feltöltője.

A szakértők szerint az agyunk viccel meg minket, és olyan szín tartományban készült a fénykép, hogy embere válogatja ki milyen színűnek látja. A cégnek be is jött a 15 perc hírnév, ami talán tovább is tartott, és elkapkodták a készletet, sőt a cég fehér és arany színben is árulni fogja a ruhát. Itt éred el a ruhát, akár meg is veheted. 🙂

Hasonló cikkünk:
1 millió 397 ezer komment egy posztnál

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek