A 14 éves srác 420 ezer forintot keres naponta azzal, hogy közvetíti a vacsorájának elfogyasztását

Egy 14 éves dél-koreai srác arra gondolt, hogy közvetíti étkezését a weben keresztül. Tudni kell először is azt, hogy Dél-Koreában egyre többen magányosak, és egyedül vannak otthon, így nem véletlen, hogy befutott a srác az ötletével. Kiválasztott egy olyan oldalt, ahol streamelheti a vacsorázásait. Ez az AfreecaTV, ami picit hasonló, mint a mi általunk is ismert Ustream. Hogyan szerez ebből pénzt?

A közvetítés közben beszélgetni is tudnak a követők vele (BJ Patoo a neve), de ajándékot is tudnak neki küldeni, amit ő pénzre tud váltani. Így megközelítőleg napi 1500 dollárt, kb. 420 000 forintot keres egy-egy közvetítéssel. Ha rá akarsz keresni a weben, ezt mukbang -nak hívják. Ez szuper, igaz? Na jó, lássuk azt is be, hogy itthon elég nehéz lenne ezt elérni.

Viszont gondolj bele még mennyi pénzt ki lehetne hozni!
Például reklámozók termékeit használva, akár a Kasza Tibihez hasonlóan, aki a Riska tejet reklámozza különböző receptes videókban… Vagy recept oldalt így felfuttatni….

Ezt az ötletet viszont nem tudja felülmúlni:
Abból él, hogy részegen teszteli a weboldalakat. Zseniális, őrült vállalkozás ötlet?

Forrás: BusinessInsider

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!