KezdőlapTőzsdeA BEVA nem kártalanítja a Quaestor kötvényeseket

A BEVA nem kártalanítja a Quaestor kötvényeseket

-

A Buda-Cash botrány károsultjait a BEVA káratalanítja, míg a hozzá kapcsolódó bankok ügyfeleit az OBA. Sajnos azonban a Quaestor kötvénykibocsátásai ebben az esetben nem tartoznak a BEVA hatálya alá, mivel a kötvények megvannak, és a fiktív kötvények után sem kártalanítanak. A csődeljáráskor juthatnak pénzükhöz a kötvényesek, de sajnos ők nagyon hátul vannak a listán.

A Befektetés Védelmi Alap csak az “elveszett” részvények, értékpapírok után kártalanít, tehát ebben az esetben a vállalati kötvények után nem. Sajnos ez egy rossz hír a befektetőknek, és úgy egészében a pénz és tőkepiacnak.

A bankok elkezdték a nagyobb kampányt az ügyfelek átcsábításához. Az biztos, hogy például a befektetési alap vonzó lehet a befektetőknek. Olvasd el az erről szóló cikkünket, kattints ide!

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek