A BEVA nem kártalanítja a Quaestor kötvényeseket

A Buda-Cash botrány károsultjait a BEVA káratalanítja, míg a hozzá kapcsolódó bankok ügyfeleit az OBA. Sajnos azonban a Quaestor kötvénykibocsátásai ebben az esetben nem tartoznak a BEVA hatálya alá, mivel a kötvények megvannak, és a fiktív kötvények után sem kártalanítanak. A csődeljáráskor juthatnak pénzükhöz a kötvényesek, de sajnos ők nagyon hátul vannak a listán.

A Befektetés Védelmi Alap csak az “elveszett” részvények, értékpapírok után kártalanít, tehát ebben az esetben a vállalati kötvények után nem. Sajnos ez egy rossz hír a befektetőknek, és úgy egészében a pénz és tőkepiacnak.

A bankok elkezdték a nagyobb kampányt az ügyfelek átcsábításához. Az biztos, hogy például a befektetési alap vonzó lehet a befektetőknek. Olvasd el az erről szóló cikkünket, kattints ide!

 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!