KezdőlapGazdaság és üzletA Facebookon is lehetsz videósztár, és több milliót kereshetsz

A Facebookon is lehetsz videósztár, és több milliót kereshetsz

-

A Facebook az utóbbi időben a videós tartalmakkal erősített. A videók nagyobb arányban jelennek meg a hírfolyamunkban, illetve most egy új hír jött Zuckerbergéktől. A Facebook is megosztja reklámbevételeit a videókészítőkkel, hasonlóan a Youtube-hoz. A részesedési arány is ugyanaz lesz, vagyis 55% a videó készítőé, 45% a Facebooké. Miért jó ez? Nekem hasznos lesz e? Jönnek az idegesítő reklámok a videók előtt?

Az előbb feltett kérdésekből az utolsót válaszolom meg először. A Facebook a videók után fogja elindítani a fizetett videókat, ajánlott videóként. Tehát nem a tartalom előtt lesz. Ez egyrészt előnyös is, és nem is annyira zavaró. Már az éles tesztetek el is kezdték, de hozzánk csak pár hónap múlva fog eljutni.

Miért jó ez? Nekem hasznos lesz e?
Két vállalkozási ötletnél is olvashattad a Minneren (59, 68 ötleteknél), hogy a érdemes vloggerkedni, vagyis Youtube csatornát létrehozni, és abból bevételre tehetsz szert. Most további bevételi lehetőséged lehet, és ha a Youtube-on már most elkezded kialakítani a követőtáborod, akkor a Facebook új szolgáltatása bevezetése után gyorsabban szerezhetsz további bevételt. Azt is már olvashattad, hogy van olyan Youtube sztár, aki tavaly 1 milliárd forintot kereset videózással. Tehát a Facebookra is érdemes lesz koncentrálni, és előnyben leszel, ha már most figyelsz, és gyorsabban lépsz.

Miért jó ez nekem? 2.
Nem szabad elmenni a Facebook részvény mellett sem, mivel nagyon jó befektetés lesz. Most őszintén, ilyen változtatásokkal szerinted merre fog menni az árfolyama? Nem is beszélve, hogy a hardver piacra is belép az Oculus virtuális szemüveggel.
Erről itt olvashatsz: Így robban be a Facebook a hardverpiacra

[adrotate banner=”5″]

 

Forrás: Variety.com

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek