A Facebookon is lehetsz videósztár, és több milliót kereshetsz

A Facebook az utóbbi időben a videós tartalmakkal erősített. A videók nagyobb arányban jelennek meg a hírfolyamunkban, illetve most egy új hír jött Zuckerbergéktől. A Facebook is megosztja reklámbevételeit a videókészítőkkel, hasonlóan a Youtube-hoz. A részesedési arány is ugyanaz lesz, vagyis 55% a videó készítőé, 45% a Facebooké. Miért jó ez? Nekem hasznos lesz e? Jönnek az idegesítő reklámok a videók előtt?

Az előbb feltett kérdésekből az utolsót válaszolom meg először. A Facebook a videók után fogja elindítani a fizetett videókat, ajánlott videóként. Tehát nem a tartalom előtt lesz. Ez egyrészt előnyös is, és nem is annyira zavaró. Már az éles tesztetek el is kezdték, de hozzánk csak pár hónap múlva fog eljutni.

Miért jó ez? Nekem hasznos lesz e?
Két vállalkozási ötletnél is olvashattad a Minneren (59, 68 ötleteknél), hogy a érdemes vloggerkedni, vagyis Youtube csatornát létrehozni, és abból bevételre tehetsz szert. Most további bevételi lehetőséged lehet, és ha a Youtube-on már most elkezded kialakítani a követőtáborod, akkor a Facebook új szolgáltatása bevezetése után gyorsabban szerezhetsz további bevételt. Azt is már olvashattad, hogy van olyan Youtube sztár, aki tavaly 1 milliárd forintot kereset videózással. Tehát a Facebookra is érdemes lesz koncentrálni, és előnyben leszel, ha már most figyelsz, és gyorsabban lépsz.

Miért jó ez nekem? 2.
Nem szabad elmenni a Facebook részvény mellett sem, mivel nagyon jó befektetés lesz. Most őszintén, ilyen változtatásokkal szerinted merre fog menni az árfolyama? Nem is beszélve, hogy a hardver piacra is belép az Oculus virtuális szemüveggel.
Erről itt olvashatsz: Így robban be a Facebook a hardverpiacra


Ha még csak tervezed a vállalkozásodat - Vállalkozás indítás minikurzus 6900 Ft-ért
Ez a rövid kis kurzus nemcsak hasznos információkkal, tippekkel lát el, hanem még motiválni is fog, hogy belevágj a vállalkozásodba. Már több mint 500-an a tanítványok között!!! Ár-érték arányban is nagyon jó döntés. Kattints ide!
Minél előbb elindítanád a vállalkozásod? Vállalkozási ötlet megvalósítási tréning
Több órányi videós tananyag. Benne üzleti modellekről, marketingről, stratégiáról, adózásról, weboldalakról és mindenről, amire szükséged lesz! 29 000 Ft Kattints ide!

 

Forrás: Variety.com

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!