KezdőlapTőzsdeA Ferrari nem csak autók eladásából él. Nézd csak mit árulnak!

A Ferrari nem csak autók eladásából él. Nézd csak mit árulnak!

-

Előző cikkemben beharangoztam a Ferrari részvénykibocsátását, ami hamarosan megtörténik, október vége felé, még nincs pontos dátum. Amit tudni lehet, azt az előző cikkemben olvashatod, kattints ide! Nem mondom azt, hogy nem kockázatos befektetés, mindenesetre 3 évig elbír egy kis tőkét 🙂 A részvénykibocsátás után tudunk csak venni a részvényből, jelenlegi hírek szerint 48 és 52 dollár között jön ki a részvény. RACE ticker kóddal.
Az előző cikkben is említettem, hogy a cég jobban rááll a kiegészítő termékek értékesítésére.

Ebbe már bele is vágott, nem lesz új piac számára. Két szegmensre épít, az egyik a Forma 1 rajongók, a másik a prémium termékek, vagyis a Ferrari autóhoz kapcsolódó termékek. Nézd meg, hogy milyen termékeket lehet vásárolni tőlük, illetve szolgáltatást is.

Ferrari World Abu Dhabiban, ahol 70 dollárba kerül egy belépő (19000 Ft), ami olyan, mint egy nagy vidámpark, nézd meg a videót róla. Itt található a világ leggyorsabb hullámvasútja is, 240 km/h-val is tud menni. Ehhez hasonlót szeretne nyitni Spanyolországban is, egy Ferrari hotellel együtt.

Férfi Ferrari Cavallino Rampante öv – 230 dollár, vagyis 64 000 forint. Kézzel készítik marhabőrből, egyenesen Olaszországból.

mens-ferrari-cavallino-rampante-belt--230-the-cowhide-leather-product-is-handmade-in-italy

Scuderia Ferrari P200 fejhallgató, mely teljesen hasonló, mint a Ferrari F1 Team csapatában használtak. 230 dollárba kerül, 64 000 Ft.
scuderia-ferrari-p200-headphones--230-these-headphones-elements-found-in-the-box-headphones-worn-by-the-ferrari-f1-team-technicians-and-are-compatible-with-major-electronic-devices

Női Ferrari motoros kabát – 2450 dollár, átszámítva 686 000 Ft. Kézzel készített, báránybőrből.

ladies-ferrari-biker-jacket--2450-handmade-in-italy-out-of-soft-sheepskin-suede-leather

Ferrari táska 3150 dollár, átszámtva 880 ezer forint. A táskán dombornyomásos Ferrari logó is található.

ferrari taska

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek