A Google és az Apple harca a legértékesebb vállalat címért

Az elkövetkező napokban, hetekben csak kicsin múlik, hogy éppen az Apple vagy a Google a legértékesebb cég a világon. Az alábbi ábrán azt láthatod, hogy a Google jó gyorsjelentése miatt a tőzsde zárást követően  értékesebb cég lett, mint az Apple (vagyis a legértékesebb cég lett a világon, a tőzsdén jegyzett cégek között). Kép alatt folytatom a tartalmat!

Apple vs Google piaci kapitalizáció millió dollárban - Forrás: FactSet, CNBC
Apple vs Google piaci kapitalizáció millió dollárban – Forrás: FactSet, CNBC

 

Nem véletlen hívtam fel a figyelmeteket a Google-ra, igaz? 4 dolog, ami miatt jobb, ha oda figyelsz a Google-ra! című cikkemben szunnyadó óriásnak hívtam. És tényleg! Azóta (közel 4 hónap alatt) 15%-ot nőtt az árfolyama. És most ezzel, hogy ádáz harcot vív a legértékesebb cég címért, újra a hírekbe kerül. Bár szerintem folyamatosan írnak a Google-ról az újságírók, bloggerek, cégek… És akkor még mindig van hová emelkednie a cégnek. De tudod, a Facebook részvényről se feledkezz meg, mert szerintem az is alul értékelt.

Google részvény elemzés - finviz.com - minner.hu
Google részvény elemzés – finviz.com – minner.hu

fotó: Flickr
forrás: CNBC

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!