A jógaruhát gyártó Lululemon újra feltámad

A Lululemon Athletica Inc működésében kisebb zavart keltett az, amikor kiderült a jógához használt ruhájuk olyan vékony, hogy ha a nők előrehajolnak az úgy megfeszül, hogy átlátszó lesz a fenekükön a ruha.  Ez még nem is lett volna baj, ha a cég kezeli a problémát, de ehelyett azt mondta, hogy úgy látszik néhány nő túl kövér ahhoz, hogy az ő terméküket, ruhájukat hordják.

Ezután elindult a lejtmenet, mindenki támadta, és az addig jól muzsikáló cég eladásai zuhanni kezdtek. Ez történt eddig. A cég részvényei persze megérezték a rossz híreket, az árfolyam zuhanni kezdett.  Egy kis idő kell, míg újra fellendül a cég, és a fogyasztók elfelejtik a bakit, bárhogy nézzük a negatív reklám is reklám. Van olyan fogyasztó akit ez nem érdekel, és a felturbózott jobb termék után már újra szívesen hordja a cég termékét .

Jelenleg 38.47 dollár egy részvény ára. 45 dollár felett már érdemes lehet venni belőle, de csak akkor ha fölét tud menni az árfolyam. Az elemzők szerint utána 49 dollárig egyenes lehet az út, aztán kis kivárással újra emelkedhet. Fontos, tehát ha 45 dollár alatt marad akkor inkább esésre kell spekulálni, lehet ebben az évben még esni fog. Abban az esetben 35 dollár alatt lesz az a szint ahol még drasztikusabban eshet. Ennél a részvényre is lehet esésre is játszani, érdeklődjön a brókercégénél.

lulu_aug

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!