A kép, melyet már a föld lakosságának 10%-a biztosan látott legalább egyszer

Ezt a képet láttad már, igaz? A világ legnézettebb fotója eddig a Microsoft XP alapértelmezett háttérképe. Több mint 1 milliárdan látták már. A képet Charles O’Rear készítette 1996-ban, egy Mamiya RZ67 fényképezőgéppel. A kép a Sonoma-völgyben készült, Kalifornia államban. Ide kattintva eléred a Google térképen az előbb említett helyet. Mennyit kapott Charles ezért a képért?

A Microsoft titoktartásra kötelezte az alkotót, így nem derült ki eddig a pontos összeg. Annyit lehet csak tudni, hogy még soha senki nem kapott annyi pénzt fotóért, mint ő.

Vajon még mindig sokan nézik ezt a hátteret?
A számítógépek 16%-án még mindig XP van (2015. márciusi adat), pedig már 2014-en megszüntette a frissítéseket a Microsoft. Szóval igen, pont a napokban láttam 2 vállalkozónál is XP-t. Egyiktől megkérdeztem, hogy-hogy azt használja. Azt mondta azon fut például az egyik számlázó programja.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!