A marihuána és a magyar (termék) export kapcsolata? Rapid biznisz ötlet

A hétvégén egy érdekes index.hu-s videóra figyeltem fel. Az amerikaiak mostanában marihuánás vaj őrületben vannak, azt készítenek otthon. (Több államban is legális a fűfogyasztás. Erre egy olyan készüléket használnak, melyet speciálisan erre készítettek elvileg. De ez hasonló a magyar kotyogós kávéfőzőhöz. És itt jön a lényeg. Az indexesek bemutatták, hogy a kotyogós ugyanazt tudja, mint az USA-ban drágán, háromszor, sőt ötször drágábban értékesített termék. Ami itthon 2-5 ezer forintba kerül, az az USA-ban kb 15 000 Ft. Milyen jó árrés igaz?

Nézd meg a videót, majd csinálj EBAY accountot és add el a kotyogóst 10 000 ért, máris ott a profit. Easy Butter Maker néven árult (kattints a ide, és látod az Ebay-en a termékeket. ) A videó eleje picit gáz, szerintem túltolták :).  De nem is ez a lényeg. El kell tudni vonatkoztatni, a lehetőséget lásd meg benne, egy próbát megér. Az, hogy a vevő mit csinál a kotyogóssal, milyen vajat készít, az már az ő döntése.

Fotó: Ebay

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!