KezdőlapGazdaság és üzletA marihuána és a magyar (termék) export kapcsolata? Rapid biznisz ötlet

A marihuána és a magyar (termék) export kapcsolata? Rapid biznisz ötlet

-

A hétvégén egy érdekes index.hu-s videóra figyeltem fel. Az amerikaiak mostanában marihuánás vaj őrületben vannak, azt készítenek otthon. (Több államban is legális a fűfogyasztás. Erre egy olyan készüléket használnak, melyet speciálisan erre készítettek elvileg. De ez hasonló a magyar kotyogós kávéfőzőhöz. És itt jön a lényeg. Az indexesek bemutatták, hogy a kotyogós ugyanazt tudja, mint az USA-ban drágán, háromszor, sőt ötször drágábban értékesített termék. Ami itthon 2-5 ezer forintba kerül, az az USA-ban kb 15 000 Ft. Milyen jó árrés igaz?

Nézd meg a videót, majd csinálj EBAY accountot és add el a kotyogóst 10 000 ért, máris ott a profit. Easy Butter Maker néven árult (kattints a ide, és látod az Ebay-en a termékeket. ) A videó eleje picit gáz, szerintem túltolták :).  De nem is ez a lényeg. El kell tudni vonatkoztatni, a lehetőséget lásd meg benne, egy próbát megér. Az, hogy a vevő mit csinál a kotyogóssal, milyen vajat készít, az már az ő döntése.

Fotó: Ebay

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek