A nagy webáruház statisztika 2016 – döbbenetes adatot is találsz!

A képre kattintva nagyobban is látod a 2016-os webáruház felmérés eredményét, melyet a Webshopexperts készített. Ami számomra megdöbbentő adat volt, az a napi webáruház látogatottsági adat. Ezt a tanulmányukban értem el, ide kattintva láthatod. A webáruházak 65%-ának csak napi 200 látogatója van. És láthatod, hogy átlagos konverziós ráta (a képen a #2), vagyis az, hogy mennyi látogatóból lett vásárló az 1,45%. Máris számolhatod az átlagos kosárérték alapján mennyi az annyi.
“2015-ben az átlagos kosárérték a vizsgált webáruházaknál összesítve 22 969 Ft volt. Emellett az is megfigyelhető, hogy a régebbi webáruházakban jellemzően többet költenek a felhasználók.” /Webshopexperts/

webáruhzá statisztika

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!