A nagy webáruház statisztika 2016 – döbbenetes adatot is találsz!

Dátum

Megosztás

A képre kattintva nagyobban is látod a 2016-os webáruház felmérés eredményét, melyet a Webshopexperts készített. Ami számomra megdöbbentő adat volt, az a napi webáruház látogatottsági adat. Ezt a tanulmányukban értem el, ide kattintva láthatod. A webáruházak 65%-ának csak napi 200 látogatója van. És láthatod, hogy átlagos konverziós ráta (a képen a #2), vagyis az, hogy mennyi látogatóból lett vásárló az 1,45%. Máris számolhatod az átlagos kosárérték alapján mennyi az annyi.


„2015-ben az átlagos kosárérték a vizsgált webáruházaknál összesítve 22 969 Ft volt. Emellett az is megfigyelhető, hogy a régebbi webáruházakban jellemzően többet költenek a felhasználók.” /Webshopexperts/

webáruhzá statisztika
Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!