A Pesti Burger a Ryanair hamburger toplistájában

A Ryanair blogjában egy listát készített Európa legjobb burgerezőiről. Ezek között Budapesten a Pesti Burgert találták a legjobbnak. A húspogácsát emelték ki a legjobban.  A blogbejegyzésben még említik a Zing Burgert is.

A többi ország kiemelt hamburgerezőit is érdemes megnézni, ha utazol ezekbe biztosan a legjobb ételt kapod. A Ryanair ezzel is segíti jobbá tenni az utazást. Nekem kifejezetten tetszik a blogjuk, sőt a többi írásukba is beleolvastam.

Egy cikket még találtam a blogjukon, ami Budapesthez, Magyarországhoz köthető (le fordítani se kell, mindenki megérti):
WORTH FLYING FOR… THE BEST FESTIVALS IN EUROPE

fotó: blog.ryanair.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!