KezdőlapGazdaság és üzletA szürke ötven árnyalata tarolni fog a moziban is

A szürke ötven árnyalata tarolni fog a moziban is

-

Nem véletlen, hogy A szürke ötven árnyalatát tartják minden idők legjobb könyvének. Sikerét sokak szerint a sex témának köszönheti, hiszen sex-szel mindent el lehet adni.  A számok magukért beszélnek, így a mozifilm sikere is már előre borítékolható. Hollywood amúgy is felpörgött az utóbbi 10 évben, és sorra filmre viszik a könyveket. A célközönség pedig biztosan megszeretné nézni filmben is a történetet. Aki pedig nem olvasta biztosan kedvet kap hozzá.

Nézzük a számokat:

– Több mint 70 millió példányban adták el eddig.

– A könyv megjelenése után Amerikában 25%-kal többen keresték a felnőtteknek szóló könyveket.

– Több, mint 50 nyelvre fordították már le.

– 30 hétig vezette A New York Times bestseller listáját.

Nos, levonva a konklúziót a könyvírás még mindig nagy üzlet, az írónő már 100 millió dollárt keresett a könyvével, ami átszámítva 27,3 milliárd forint (jelenlegi árfolyamon). A filmet már február 11-én is nézhetjük a hazai mozikban. 

Itt a film előzetese:

Fotó: libri
Forrás: bookandwalk

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek