KezdőlapGazdaság és üzletA videóbloggereket már a nagyobb cégek is megtalálták. Nézd meg a Telenor...

A videóbloggereket már a nagyobb cégek is megtalálták. Nézd meg a Telenor reklámját!

-

A videóblogolásról már olvashattál a Minneren, illetve arról is, hogy a sikeresebb vloggerek mennyit is keresnek. A Youtube-os bevételen kívül még a szponzori pénzekből is származhat pénze a videósoknak. Nemcsak én tartom nagy számnak azt, hogy a magyar youtuberek közül már többen is 300 000-nél is több követővel rendelkeznek. Az egyes videóik nézettsége pedig akár milliós megtekintésű is lehet. Erre figyelt fel például a Telenor. (videó alatt folytatom)

 

#mostvagyokKészíts minél egyedibb képeket a mostvagyok app-pal, oszd meg az Instagramon és a posztban használd a #mostvagyok hashtaget!
További info: http://mostvagyok.hu/#game

Közzétette: Telenor Hungary – 2016. május 19.

 

A videón két népszerű hazai Youtuber látható:
– Unfield – Akinek még külön webshopja is van. Mivel én figyelemmel kísérem a hazai Youtubereket, így mindig megmosolyogtat, amikor a városban az ő pólóját látom valakin.
– Isti Szalay  – Unfield-hez hasonlóan neki is van külön webshopja, melyet a Letmicro-val közösen üzemeltetnek. (A Minneres bögrét pl. én is a Letmicro-sokkal csináltattam).

A Telenor a fiatalokat szeretné megcélozni a #mostvagyok applikációval, ezért is szerepelteti a hazai youtube-osokat a reklámjában. Tehát a kis Youtube-celebekre már a reklámozók is felfigyeltek, és speciálisan rájuk szabnak kampányokat.  És ehhez még csak nem is a legnagyobbakat “kérte fel” a Telenor. Ez okos ötlet volt, mert a fiatalokhoz elég nagy számban már a vloggereken keresztül is el lehet jutni.

A Minneren ehhez kapcsolódó vállalkozás ötleteket is olvashatsz:
Indíts vállalkozást: 59. ötlet – Vlogger
Indíts vállalkozást: 68. ötlet – Saját főzőműsor a Youtubeon
Indíts vállalkozást: 120. ötlet – Vlogger, videóblogger keltető
Indíts válllakozást: 132. ötlet – videoblogger portál, vlogger média

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek