A videóbloggereket már a nagyobb cégek is megtalálták. Nézd meg a Telenor reklámját!

A videóblogolásról már olvashattál a Minneren, illetve arról is, hogy a sikeresebb vloggerek mennyit is keresnek. A Youtube-os bevételen kívül még a szponzori pénzekből is származhat pénze a videósoknak. Nemcsak én tartom nagy számnak azt, hogy a magyar youtuberek közül már többen is 300 000-nél is több követővel rendelkeznek. Az egyes videóik nézettsége pedig akár milliós megtekintésű is lehet. Erre figyelt fel például a Telenor. (videó alatt folytatom)

 

#mostvagyokKészíts minél egyedibb képeket a mostvagyok app-pal, oszd meg az Instagramon és a posztban használd a #mostvagyok hashtaget!
További info: http://mostvagyok.hu/#game

Közzétette: Telenor Hungary – 2016. május 19.

 

A videón két népszerű hazai Youtuber látható:
– Unfield – Akinek még külön webshopja is van. Mivel én figyelemmel kísérem a hazai Youtubereket, így mindig megmosolyogtat, amikor a városban az ő pólóját látom valakin.
– Isti Szalay  – Unfield-hez hasonlóan neki is van külön webshopja, melyet a Letmicro-val közösen üzemeltetnek. (A Minneres bögrét pl. én is a Letmicro-sokkal csináltattam).

A Telenor a fiatalokat szeretné megcélozni a #mostvagyok applikációval, ezért is szerepelteti a hazai youtube-osokat a reklámjában. Tehát a kis Youtube-celebekre már a reklámozók is felfigyeltek, és speciálisan rájuk szabnak kampányokat.  És ehhez még csak nem is a legnagyobbakat “kérte fel” a Telenor. Ez okos ötlet volt, mert a fiatalokhoz elég nagy számban már a vloggereken keresztül is el lehet jutni.

A Minneren ehhez kapcsolódó vállalkozás ötleteket is olvashatsz:
Indíts vállalkozást: 59. ötlet – Vlogger
Indíts vállalkozást: 68. ötlet – Saját főzőműsor a Youtubeon
Indíts vállalkozást: 120. ötlet – Vlogger, videóblogger keltető
Indíts válllakozást: 132. ötlet – videoblogger portál, vlogger média

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!