vasárnap, január 17, 2021

A videóbloggereket már a nagyobb cégek is megtalálták. Nézd meg a Telenor reklámját!

A videóblogolásról már olvashattál a Minneren, illetve arról is, hogy a sikeresebb vloggerek mennyit is keresnek. A Youtube-os bevételen kívül még a szponzori pénzekből is származhat pénze a videósoknak. Nemcsak én tartom nagy számnak azt, hogy a magyar youtuberek közül már többen is 300 000-nél is több követővel rendelkeznek. Az egyes videóik nézettsége pedig akár milliós megtekintésű is lehet. Erre figyelt fel például a Telenor. (videó alatt folytatom)

 

#mostvagyokKészíts minél egyedibb képeket a mostvagyok app-pal, oszd meg az Instagramon és a posztban használd a #mostvagyok hashtaget!
További info: http://mostvagyok.hu/#game

Közzétette: Telenor Hungary – 2016. május 19.

 

A videón két népszerű hazai Youtuber látható:
– Unfield – Akinek még külön webshopja is van. Mivel én figyelemmel kísérem a hazai Youtubereket, így mindig megmosolyogtat, amikor a városban az ő pólóját látom valakin.
– Isti Szalay  – Unfield-hez hasonlóan neki is van külön webshopja, melyet a Letmicro-val közösen üzemeltetnek. (A Minneres bögrét pl. én is a Letmicro-sokkal csináltattam).

A Telenor a fiatalokat szeretné megcélozni a #mostvagyok applikációval, ezért is szerepelteti a hazai youtube-osokat a reklámjában. Tehát a kis Youtube-celebekre már a reklámozók is felfigyeltek, és speciálisan rájuk szabnak kampányokat.  És ehhez még csak nem is a legnagyobbakat “kérte fel” a Telenor. Ez okos ötlet volt, mert a fiatalokhoz elég nagy számban már a vloggereken keresztül is el lehet jutni.

A Minneren ehhez kapcsolódó vállalkozás ötleteket is olvashatsz:
Indíts vállalkozást: 59. ötlet – Vlogger
Indíts vállalkozást: 68. ötlet – Saját főzőműsor a Youtubeon
Indíts vállalkozást: 120. ötlet – Vlogger, videóblogger keltető
Indíts válllakozást: 132. ötlet – videoblogger portál, vlogger média

 

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek