A Volkswagen újra a csúcson

Elérte, sőt túl teljesítette a célárunkat a Volkswagen részvény. A tavaly decemberben írt cikkünkben azt vártuk, hogy a Volkswagen részvénye eléri a 200 eurós határt. A részvény (VOW) túl is szárnyalta ezt, és jelenleg 221 eurón áll. Az autóeladások 5,6%-kal nőttek Európában, ez az adat, illetve maga a tény is hozzájárult a Volkswagen részvények rallyjához.

Merre tovább? A részvény köszönhetően a 200 eurós határnak áttört egy olyan szintet, ami most támaszként szolgálhat. Tehát, aki vásárlásban gondolkodik neki egy jó kiszállási lehetőséget nyújt ez a szint, ha rossz irányba fordulna a részvény. Nőhetnek az autóeladások? A válasz igen, tehát a Volkswagen részvénye felfelé is mehet. De számítani kell egy korrekcióra, tehát érdemes kivárni.  Mikor a korrekció telejesül, kb 205-210 euró környékére leesik a papír, azaz a Volkswagen részvény, akkor megnyílhat a lehetőség a vételi pozícióra. Így alacsony kockázattal be tudunk szállni. 2-3% kockázat 10-30%- profit lehetőség 1 éven belül.

Volkswagen részvény - google.finance
Volkswagen részvény – google.finance

A Tesla Motorsról hallottál már?
Olvasd el a cikkünket, kattints ide!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!