A Volkswagen újra a csúcson

Elérte, sőt túl teljesítette a célárunkat a Volkswagen részvény. A tavaly decemberben írt cikkünkben azt vártuk, hogy a Volkswagen részvénye eléri a 200 eurós határt. A részvény (VOW) túl is szárnyalta ezt, és jelenleg 221 eurón áll. Az autóeladások 5,6%-kal nőttek Európában, ez az adat, illetve maga a tény is hozzájárult a Volkswagen részvények rallyjához.

Merre tovább? A részvény köszönhetően a 200 eurós határnak áttört egy olyan szintet, ami most támaszként szolgálhat. Tehát, aki vásárlásban gondolkodik neki egy jó kiszállási lehetőséget nyújt ez a szint, ha rossz irányba fordulna a részvény. Nőhetnek az autóeladások? A válasz igen, tehát a Volkswagen részvénye felfelé is mehet. De számítani kell egy korrekcióra, tehát érdemes kivárni.  Mikor a korrekció telejesül, kb 205-210 euró környékére leesik a papír, azaz a Volkswagen részvény, akkor megnyílhat a lehetőség a vételi pozícióra. Így alacsony kockázattal be tudunk szállni. 2-3% kockázat 10-30%- profit lehetőség 1 éven belül.

Volkswagen részvény - google.finance
Volkswagen részvény – google.finance

A Tesla Motorsról hallottál már?
Olvasd el a cikkünket, kattints ide!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!