A vonaton is szeretik a magyarok az ingyen wifit

Nem meglepő, hogy a 2013 óta a MÁV által bevezetett ingyen wifire eddig több, mint 10 milliószor csatlakoztak fel. Jelenleg 770 kocsiban lehet ingyen internetezni, főleg elővárosi, egyes távolsági, valamint az InterCity járatokon.

A wifire egy kocsiban körülbelül 10-15-en tudnak felcsatalkozni egyidejűleg, 7,2 Mbps a wifi sebessége. Arra tökéletes, hogy valaki híroldalakat nézegessen, facebookozzon, vagy emailjeit olvasgassa.

Legutóbb, amikor én utaztam vonattal, és saját mobilnettel próbáltam interentezni, hát sokszor szaggatott, és a tapasztalat az, hogy az ingyen wifi még stabilabb is. A pályaudvarokon is már lehet ingyen wifire csatlakozni, Déli, Keleti, Nyugati pályaudvar, illetve Debrecen, Szeged, Keszthely, Zamárdi állomásokon is. További városokban is lassan elérhető lesz a szolgáltatás.

Decemberben egy gerillamarketing akció keretében mi is használtuk az ingyen wifi adta lehetőségeket. A hvg.hu le is hozta cikkben az ötletünket, kattints ide, olvasd el.  Ami igaz nem volt korszakalkotó, de sokan nem is gondolnak rá, mi mindenre lehet használni (marketing, látogatottságnövelés…)

Forrás: MÁV

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!