A Wall Street farkasa cipős részvénye újra a kifutón?

Biztos ismerős az a jelenet, amikor biliárdoznak a Wall Street farkasa filmben a főszereplő Jordan Belfort házában, és akkor kitalálják a Steve Madden cipőmárka részvénykibocsátását. A cég részvényeinek árfolyamát még az se mozgatta meg, hogy a 2000-2002-es botrány kirobbanása után lecsukták Maddent részvénymanipuláció miatt. Bár tény az is, hogy a részvények többsége nála és Jordan Belfort cégénél volt. Az alábbi ábrán is látszik, hogy 2000 utolsó hónapjaiban az árfolyam meredeken zuhanni kezdett.

A befektetőket viszont kárpótolta az utána következő nagy rally. Az részvények értéke Belforték nélkül is megtízszereződött az utóbbi 10 évben. Az elemzők már várják a korrekciót. Az árfolyam 30 dolláros szint alatt nagyobb korrekciót hajthat végre, sőt 25 és 30 dollár között akár oldalazás is elképzelhető. Véleményünk szerint tehát a részvény elérte a növekedési potenciálját. A pénzügyi mutatói nagyon jók, jövedelmező cégről beszélünk. Aki ebből a részvényből szeretne venni, neki azt javasoljuk, várjon még pár hónapot, amíg lejjebb megy az árfolyam.

 

steven_madden

 

Fotó: finance.yahoo

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!