A Wall Street farkasából ismert Steve Madden részvény jó árszinten van

Előző cikkünkben írtuk, hogy a korrekció előtt áll (ebben az esetben emelkedés után egy csökkenést vártunk) az Steve Madden részvény árfolyama. Ezt 2 hónap alatt teljesítette is, és az árfolyam a cikk megírása után 28 dollárig esett, azaz 18%-ot.

A részvényen már nem látszik régóta a Jordan Belforték által felsrófolt ár, illetve a kis játékuk. A Morgan Stanley elemzője 35 dolláros árat lát reálisnak, azt is célozták meg. A Steve Madden az elemző szerint már bizonyította , hogy képes a gyors váltásokra, így követve a divatot. Amennyiben a divatban olyan változások lesznek, amit nem tudnak lekövetni a cégnél, akkor a részvénytől érdemes megválni.

A kisebb elemző cégek és befektetési társaságok is vételre javasolják a részvényt, ha a 35 dolláros árat eléri, akkor a jelenlegi árhoz képest 11.6%-os emelkedést jelent. A karácsonyi időszak alatt meg is teheti ezt a mozgást. A 31 dolláros ár fölé tudott újra emelkedni az árfolyam, ami jó jel a befektetőknek. A cég P/E rátája is igazodik a szektor átlaghoz, így kiszámítva se nem drága, se nem olcsó a részvény. Vagyis mi most picit olcsóbbnak látjuk.

steve_nov

 

Forrás: Morgan Stanley

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!