vasárnap, január 17, 2021

A Wall Street farkasából ismert Steve Madden részvény jó árszinten van

Előző cikkünkben írtuk, hogy a korrekció előtt áll (ebben az esetben emelkedés után egy csökkenést vártunk) az Steve Madden részvény árfolyama. Ezt 2 hónap alatt teljesítette is, és az árfolyam a cikk megírása után 28 dollárig esett, azaz 18%-ot.

A részvényen már nem látszik régóta a Jordan Belforték által felsrófolt ár, illetve a kis játékuk. A Morgan Stanley elemzője 35 dolláros árat lát reálisnak, azt is célozták meg. A Steve Madden az elemző szerint már bizonyította , hogy képes a gyors váltásokra, így követve a divatot. Amennyiben a divatban olyan változások lesznek, amit nem tudnak lekövetni a cégnél, akkor a részvénytől érdemes megválni.

A kisebb elemző cégek és befektetési társaságok is vételre javasolják a részvényt, ha a 35 dolláros árat eléri, akkor a jelenlegi árhoz képest 11.6%-os emelkedést jelent. A karácsonyi időszak alatt meg is teheti ezt a mozgást. A 31 dolláros ár fölé tudott újra emelkedni az árfolyam, ami jó jel a befektetőknek. A cég P/E rátája is igazodik a szektor átlaghoz, így kiszámítva se nem drága, se nem olcsó a részvény. Vagyis mi most picit olcsóbbnak látjuk.

steve_nov

 

Forrás: Morgan Stanley

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek