A Wall Street farkasából ismert Steve Madden részvény jó árszinten van

Előző cikkünkben írtuk, hogy a korrekció előtt áll (ebben az esetben emelkedés után egy csökkenést vártunk) az Steve Madden részvény árfolyama. Ezt 2 hónap alatt teljesítette is, és az árfolyam a cikk megírása után 28 dollárig esett, azaz 18%-ot.

A részvényen már nem látszik régóta a Jordan Belforték által felsrófolt ár, illetve a kis játékuk. A Morgan Stanley elemzője 35 dolláros árat lát reálisnak, azt is célozták meg. A Steve Madden az elemző szerint már bizonyította , hogy képes a gyors váltásokra, így követve a divatot. Amennyiben a divatban olyan változások lesznek, amit nem tudnak lekövetni a cégnél, akkor a részvénytől érdemes megválni.

A kisebb elemző cégek és befektetési társaságok is vételre javasolják a részvényt, ha a 35 dolláros árat eléri, akkor a jelenlegi árhoz képest 11.6%-os emelkedést jelent. A karácsonyi időszak alatt meg is teheti ezt a mozgást. A 31 dolláros ár fölé tudott újra emelkedni az árfolyam, ami jó jel a befektetőknek. A cég P/E rátája is igazodik a szektor átlaghoz, így kiszámítva se nem drága, se nem olcsó a részvény. Vagyis mi most picit olcsóbbnak látjuk.

steve_nov

 

Forrás: Morgan Stanley