Aggasztóak a munkanélküliségi adatok

Az Eurostat legújabb közleményében bemutatja az európai munkanélküliségi adatokat. Az ábrán is jól látszik, hogy Spanyolországban, Görögországban és Cipruson is 17% felett van a munkanélküliség. Ezeket az országokat érintette legjobban a válság. Az összeállításban külön kiemelték hazánkat, mivel  2013. február és 2014. február között 11,2%-ról, 7,9%-ra csökkent a munkanélküliségi ráta.
A fiatalok között még rosszabb számokat láthatunk. Horvátországban 49%, Spanyolországban 54%, Görögországban 56,8% (Alsó ábra)

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
munkanélüségi adatok_eurostat_majus

 

fiatal_állás

 

Érdemes megnézni az Eurostat közleményét.

Ez izgalmas volt! Még ilyet! Megújult a Minner főoldala!

Kattints ide és nézz rá a friss cikkekre, podcastokra, rövid üzleti tartalmakra (instant)! Csak görgess és olvass, inspirálódj! Üzletre fel! A Minner üzleti flowban tart! Tovább a Minner főoldalára!
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!