Aggasztóak a munkanélküliségi adatok

Az Eurostat legújabb közleményében bemutatja az európai munkanélküliségi adatokat. Az ábrán is jól látszik, hogy Spanyolországban, Görögországban és Cipruson is 17% felett van a munkanélküliség. Ezeket az országokat érintette legjobban a válság. Az összeállításban külön kiemelték hazánkat, mivel  2013. február és 2014. február között 11,2%-ról, 7,9%-ra csökkent a munkanélküliségi ráta.
A fiatalok között még rosszabb számokat láthatunk. Horvátországban 49%, Spanyolországban 54%, Görögországban 56,8% (Alsó ábra)

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
munkanélüségi adatok_eurostat_majus

 

fiatal_állás

 

Érdemes megnézni az Eurostat közleményét.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!