Amit a többiek gondolnak rólam, és amit valójában csinálok

A múlt héten a Minner zárt FB csoportjában egy érdekes kihívásra invitáltam a csoport tagjait. Arra kértem őket, hogy a fenti képhez hasonlót csináljanak a saját munkájukhoz, cégükhöz, vagy termékükhöz kapcsolódóan. Tegyék rá a logójukat vagy weboldal címüket. Érkeztek is a képek. Nézd meg őket, és ha kedvet kaptál, te is készítsd el a sajátodat, és a Minner ide kiteszi!

Molnár Ágnes – https://searchexplained.com/

Spielmann Zoltán – SM Productions Facebook oldala

Kovács László – www.followmarketing.hu

Lukáts Andrea – www.azadminisztrator.hu

Frey Kristóf – www.hirdesdmagad.hu

Pörzsölt Mónika -http://uzletiasszisztens.hu/

Varga-Márfy Milán –https://www.instagram.com/vargamarfy/ 

Bernát Melinda – http://smarta.blog.hu/

Steve Kollar – wooww

Csürke Tamás – ctutilities.info/

 

Te is csinálj hasonló képet! Szúrd be ide kommentbe és kikerül a fenti cikkbe!

Kiemelt kép: www.hostie.hu

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!