Aranyszámla vs. fizikai arany – infografika

Egy infografikát készítettünk a Goldenfitt, vagyis a www.nyerjaranyat.hu közreműködésével. Az infografikán jól láthatod, olvashatod, hogy az aranyszámla konstrukcióban egyrészt spórolsz is, másrészt sokkal likvidebb a tőkéd.

aranyszamlavsfizikai_vegleges_1

Már te is nyithatsz aranyszámlát! Te is megkapod azokat a kondíciókat, mint a nagyok! Kattints ide, és nézd meg az aranyszámla kondíciókat, és kérd a nyerjaranyat.hu visszahívását!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!