Arculatot vált és megújul a Kreatív Kontroll

A szövegírásra specializálódott ügynökségek között piacvezető Kreatív Kontroll új arculatra vált, megújítja 3 és fél éve üzemelő online e-learning rendszerét és marketingvezetőt cserél. A változások megtekinthetők a kreativkontroll.hu oldalon.

Korábban marketingszöveg.com domainjüket használták, ott publikáltak, és ott üzemeltették azt az előfizetői szolgáltatásukat, aminek a Minner is tagja. Rengeteg hasznos szövegírási anyagot, leírást, példát olvastam náluk és tanultam belőle.

A fejlesztés oka a missziójukból következő vállalás: elhatározták, hogy a következő 3 évben 1000 marketingszakembernek és vállalkozónak segítenek abban, hogy marketingeredményeiket megduplázzák. (Elsősorban online marketing és reklámszövegírási eredmények fejlesztésében tudnak segíteni, ezen belül pedig a tanulóra bízzák a konkrét cél meghatározását.)

Az ügynökség missziója változatlanul a hazai marketingszakma folyamatos fejlesztése – ezért az utóbbi években az induláskor meglévő marketingkivitelezői üzletáguk mellé kiadói üzletágat építettek, ennek része volt a 732 szakmai anyagot felvonultató e-learning rendszerük (melyre több száz cég és marketingszakember fizetett elő).

A mostani fejlesztés célja, hogy az arculat és a kiadói üzletág egyaránt letisztuljon. A kreativkontroll.hu oldalon a korábbi e-learning rendszerük új dizájnja fogad, az előfizetői csomagokat bővítették és tréningüzletágukat is bevonták alá. Az előfizetőket egy játékosított rendszer segíti, mely folyamatosan jelzi a már feldolgozott, illetve a még feldolgozandó anyagokat – kihívásuk volt, hogy a 732 anyag és a több ezer poszt (egy belső csoportban) a feldolgozhatóság határát súrolja, a gamification és a UX-fejlesztések ezt hivatottak megoldani.

A Kreatív Kontroll új logója:

Az átalakulást vezetőségi változások is megerősítik. Vavrek Balázs a korábban betöltetlen kreatívigazgatói pozíciót alakítja ki, majd tölti be, marketingvezetői helyét Ungvári Péter veszi át.

Miskolc / Pécs / Debrecen / Szeged / Győr / Budapest - üzleti tanácsadás

Találkozzunk a te városodban! A Minner a következő 2 hónapban a fenti városokban tart üzleti tanácsadói órákat! Használd ki! Részleteket!