Autón is spórolhatsz a novemberi Joy napokon! 400 000 Ft-os kupon!

Nem hittem a szememnek, amikor a Joy kuponjait lapozgattam (igen, megvettük a párommal). Peugeot 208-as kupont láttam az újságban. Mivel több Joy napról is lemaradhattam így nem tudom, hogy a régebbi kuponok között volt e már autós. Aztán gondolkodtam, vajon ki vesz kuponnal autót?

Utána néztem, hogy kb. mennyi Peugeot 208-ast vesznek újonnan. Ki jött az, hogy egy hónapban 28 (ez a 2-es 8-as valami varázsszám lehet náluk) ilyen autót adnak el itthon, vagyis mondhatjuk azt is, hogy napi 1-et . Persze ez átlag, de valószínűleg most is valaki tervez azt, hogy vesz egy ilyen autót, elvégre naponta eladnak egyet. Ezt a gondolatmenetet követve, akár tényleg relevánsnak is tarthatjuk a kupont az újságban. Na de várjunk! Itt arról szól a kuponozás, hogy minél többen rohanják meg a boltot.

Valószínű nem ez a kupon lesz a legtöbbször levásárolt kupon. Vagy lehet? A kupon az áll, hogy december 31-ig beváltható. Wow. Az árral sem játszhatnak nagyon, így tehát tényleges spórolás lehetséges a kupon beváltásánál.-
Itt vannak a részletek:  www.peugeot.hu/joy-napok/ Nyereményjáték is van.

Mit akart ezzel a marketinges?
Én felnézek az autópiac marketingeseire. Új autót eladni, meggyőzni az emberek, nem kis munka. Ezzel a reklámmal viszont elérte azt, hogy én is írok róla, sőt lehet más médium is írni fog erről. Eléri azt is, hogy az emberek egymásnak is mondják: “Te láttad az autós kupont a Joy-ban”…
És kuponos újságot ezen időszak alatt több tízezren megveszik, a célközönségük is. Így végiggondolva nem is volt hülyeség, sőt jó ötlet volt. 

A képen is látható autó 3 180 000 Ft-tól vásárolható meg, így a 400 000 Ft ténylegesen megéri, főleg annak, aki most akar venni autót.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!