Az észak-kóreai fenyegetés nélkül nem lenne ekkora bevétele a filmnek?

Először úgy volt, hogy nem vetítik a mozikban, és online sem lesz elérhető Az Interjú című film. Az Észak-Kóreában játszódó film miatt több fenyegetést is kaptak az Amerikaiak Kóreából. A filmet készítő Sony Pictures miután meggyőződött arról, hogy a fenyegetések alaptalanok, elérhetővé tette a filmet.

Az online bevétel már 4 nap után 15 millió dollárnál jár, már 2 milliószor nézték meg Az Interjút. A Google Playben és a Youtube-on is megvásárolható a film.

A film költségvetése 44 millió dollár volt, tehát még kell bevétel, hogy megtérüljön a filmforgatás. Az biztos, hogy a kóreai fenyegetések rásegítettek, hogy minél többen meg akarják nézni a filmet, hiszen 4 nap alatt nem biztos, hogy megnézték volna ennyien, főleg online.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!