KezdőlapGazdaság és üzletAz év motivációs filmje szerdától már látható

Az év motivációs filmje szerdától már látható

-

Szerintem ennyi magyar híresség még egy filmben sem szerepelt. Nem vagyok egy nagy filmkritikus, de nekem kifejezetten tetszik a Lámpagyújtogatók című magyar kultúr sci-fi. A filmet 42 hazai ismert és elismert személlyel készült mélyinterjúk során feltett kérdések alapján állították össze.

Én a sajtó vetítésen láttam már a filmet, így tényleg ajánlani tudom mindenkinek. Amúgy is szeretem a motivációs videókat, így nem volt meglepő, hogy lekötött a film, és vártam mit is mondanak el sikereikről, gondolataikról a sztárok, híres emberek. A film után még motiváltabb lettem, így érdemes megnéznie mindenkinek, hiszen egy kis inspiráció neked is kell!

A köré szőtt történet pedig élvezetessé tette a filmet, könnyebb volt koncentrálni, egy-egye poén után frissebben hallgattam az újabb és újabb gondolatokat.

A film április 22-én kerül a mozikba. Több vidéki moziban is látható lesz, így nem maradhatsz le róla. Mindenkinek, de főleg vállalkozóknak, sportolóknak, értékesítőknek ajánlom. 🙂 Úgy érzem sok-sok jelenet fog majd keringeni a videómegosztó portálokon, mint motivációs videó, jó időre kellő alapanyagot adtak így a magyar internetnek motivációs témakörben.

És még el nem felejtem: Te is tehetséges vagy minimum 2 dologban!

Egy kis kedvcsináló!

rendező: Dr. Százados Miklós
operatőr: Bognár Tamás, Dr. Százados Miklós, Szathmári Tamás, Kovács Márk, Ormándlaky Zsolt, Tőke Béla
zene: Fodor Dávid, Takáts Eszter, Hosszú Attila
vágó: Dr. Százados Miklós

szereplő:
Almár Iván
Argyelán Krisztina
Berg Judit
Besenyei Péter
Boldogkői Zsolt
Dombóvári István
Erdei Zsolt
Fehér Gyula
Fejes Tamás
Karácsony Tamás “Fluor”
Harcsa Veronika
Illényi Katica
Jordán Adél
Kammerer Zoltán
Kamarás Iván
Karafiáth Orsolya
Katus Attila
Kiss Tibor
Kovácsovics Fruzsina
Kozma Orsi
Kulifai Tamás
Laár András
Lackfi János
Leskovics Gábor
Lovasi András
Lubics Szilvi
Lukács László
Növényi Norbert
Pacher Tibor
Péterfy Bori
Qka Mc
Rakonczay Gábor
Rátgéber László
Ricsipí
Sidlovics Gábor
Szakos Krisztián
Szentpéteri József
Takáts Eszter
Tari Annamária
Török Gábor
Vida Ágnes

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek