Az oroszoknak a Standard & Poor’s is odacsapott

A Standard & Poor’s hitelminősítő megvonta az oroszok befektetési ajánlású államadósság osztályzatát. Tehát bóvliba tette őket, befektetésre nem ajánlott kategóriában vannak már. Az indokokat nem kell keresni, hiszen mindenki tudja milyen az orosz helyzet. Ez várható is volt, mivel egy hete a Fitch is leminősítette, ő a befektetésre ajánlott sáv aljára tette az orosz gazdaságot.

A hír ki is zökkentette a rubelt, és 4%-ot gyengült a dollárral szemben. Tavaly 40%-kal értékelődött le a rubel a dollárhoz képest.

Érdemes elolvasni ezt a cikkünket is, mivel most még jobb áron tudunk venni orosz bank részvényt!
Az évtized üzlete. Vagy nem?

 

Forrás: euronews

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!