Az ország legjobb marketingese verseny. 1. rész (Pilot adás)

Dátum

Megosztás

Egy olyan versenyt találtunk ki, amivel mindenki nyerhet. A versenyzők hírnevet szerezhetnek, sőt mi is megismerhetünk tehetséges marketingeseket, a nézők megtalálhatják álmaik marketingesét. Az sem utolsó szempont, hogy mindannyian tanulhatunk a megmérettetés feladványaiból, marketingötleteket, tippeket kaphatnak a nézők és maguk a résztvevők is. Egy Minner vállalkozó marketing kampányát kell megtervezni az első részben. Itt most a Tumblebee -ét. 3 marketinges mérte össze tudását.

Az 1. rész Youtube-on itt tekinthető meg: https://youtu.be/txQUVM5gi-c

A vállalkozó, akinek a kampányát készítették a marketingesek: Tumblebee

2024. február 29. lehet jelentkezni versenyzőként, marketingesként itt: Keressük az ország legjobb marketingesét! Kreatív verseny a Minneren – Változott a kiírás!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!