Az USA-ban elektromos füves cigi a menő

Egy éve írtam egy cikket egy elektromos füvescigit gyártó cégről. És most megdöbbenve olvastam, hogy ehhez hasonlót használnak a fiatalok az USA-ban. “A felmérés szerint az elektromos cigarettát szívó diákok 18 százaléka használta már valamilyen marihuána-származék, köztük hasisolaj, valamint a marihuána aktív alkotóelemének számító tetrahydrocannabinol (THC) koncentráltabb változatát jelentő viasz (BHO) fogyasztására az eszközt.” (forrás: kisalföld.hu).

Na ez meglepő fejlemény, főleg az a szám, hogy a fiataloknál 27-szer nagyobb az esélye, hogy így használják az elektromos cigit, mint a felnőtteknél.

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!