Az USA-ban elektromos füves cigi a menő

Egy éve írtam egy cikket egy elektromos füvescigit gyártó cégről. És most megdöbbenve olvastam, hogy ehhez hasonlót használnak a fiatalok az USA-ban. “A felmérés szerint az elektromos cigarettát szívó diákok 18 százaléka használta már valamilyen marihuána-származék, köztük hasisolaj, valamint a marihuána aktív alkotóelemének számító tetrahydrocannabinol (THC) koncentráltabb változatát jelentő viasz (BHO) fogyasztására az eszközt.” (forrás: kisalföld.hu).

Na ez meglepő fejlemény, főleg az a szám, hogy a fiataloknál 27-szer nagyobb az esélye, hogy így használják az elektromos cigit, mint a felnőtteknél.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!