Befőttes üveg – újra reneszánszát éli

A Buda-Cash csőd is rávilágított a bankrendszer, és a pénzügyi cégek kockázatára. Főleg vidéken most újra megrendült az emberek bizalma, és a sok takarékszövetkezet, illetve bank csőd után újra felértékelődik az, hogy otthon tartsák a pénzüket.

Az alábbi Jófogáson megjelent hirdetésünk is jelentőséggel is bírhat a most kialakult helyzetben :). (Kattints ide!)

Azt sem szabad elfelejteni, hogy az Országos Befektetési Alap gyorsan lépett, és a károsultak hamarosan a pénzükhöz juthatnak, ahogyan eddigi ilyen esetekben is. Ez persze szép és jó, de többen is lehetnek akik, a 30 millió forint tőke feletti összeggel rendelkeztek. Emiatt is át kell gondolnia mindenkinek azt, hogy akár több banknál tartja a pénzét, sőt brókercégek esetében is érdemes akár többnél kereskedni, részvényezni. Ez a nagy botrány tehát mindenki cselekvésre ösztönöz, de egyben bizonyítja azt is, hogy az OBA igenis rendelkezésünkre áll.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!