Beköltözött egy új albérletbe, és amit a fiókban talált az meglepte

N. Péter beköltőzött az új albérletébe, és amikor kihúzta az asztal fiókját, talált bent egy cetlit. Erre a cetlire az volt írva, hogy a

Minner.hu vállalkozás ötleteiból egyet megvalósítani (több, mint 100 db van).

Elnézést a kis turpisságért. Ez az oldal a Minner.hu, és ez csak egy teszt volt. Kíváncsi voltam, mennyien kattintanak át az ilyen című hirdetésekre, tartalmakra. Nagyon sokan átkattintanak, mert már többször beszúrtam a linket a Minner FB-jára. És az új követők szépen jönnek át. Hát igen, a kíváncsiság. Marketingesként, illetve cikkíróként  jó letesztelni az ilyet. Tehát, nincs semmilyen albérlet, nincs semmilyen fiók, sőt N. Péter sincs.
A vállalkozás ötleteket ide kattintva éred el! Nézz rájuk! Valósítsd meg az egyiket!!!

Ez is érdekelhet:
Úgysem hiszed el, mennyit keresnek a lájkvadász, kamuhírportálok – mindenegybenblog, ezt-figyeld.com

És, ha már itt vagy, nézz körül a Minner.hu-n. Lájkold, ha tetszett a poszt! 🙂

Fotó: www.flickr/bcpltd/

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!